Gastro

rational iCombiPro iVarioPro 1 uvod

Spoločnosť RATIONAL je svetovým lídrom na trhu technológií pre tepelnú úpravu pokrmov v profesionálnych kuchyniach. Spoločnosť sa svojimi výrobkami zaväzuje zákazníkom poskytnúť čo najvyšší možný úžitok.

virtus 1 uvod

Spoločnosť Virtus už viac ako 20 rokov dodáva na trh kompletné aj kusové dodávky profesionálnych gastronomických technológií pre rôzne druhy prevádzok. 

holdomat 1 uvod gastronomia kuchyna priprava jedla

V reštauráciách a komerčnej gastronómii platia presné pravidlá, v akej teplote je potrebné udržiavať pripravené jedlo pred bezprostredným servírovaním. Táto teplota je stanovená na 65°C. Okrem udržiavacích skríň a teplých výdajných pultov plnia túto funkciu holdomaty, ktoré však majú mnoho ďalších funkcií.

AAA

Unikátnym grilom z nerezu CharOVEN sa podarilo expandovať do Ruska. Odbytové družstvo eBIOneta, ktoré grily vyrába, spojilo svoje sily so silným hráčom. Do profesionálnych ruských kuchýň preniká spolu s ruským výrobcom technológie na čistenie vzduchu.

konvektomat 3 uvod gastronomia restauracie hotely domacnosti

Sú prístroje, bez ktorých sa väčšia reštaurácia, bufet či bistro dnes už nezaobídu. Medzi takéto patrí konvektomat, ktorý je univerzálnym pomocníkom nahrádzajúcim tradičné prístroje ako rúru, gril či fritézu. 

obal pohariky 2 uvod

V súčasnosti z každej strany počúvame o ekológii, zlých plastoch a zákazoch ich používania. Tak ako vyznieva zjednodušene predchádzajúca veta, tak zjednodušené a skratkovité sú aj informácie, ktoré sa dostávajú na verejnosť. 

Paneolit ulice

Poznáme riešenie, ako začať relatívne ľahko a rýchlo podnikať v už vyskúšanom koncepte remeselného pekárstva.

A

Šťavnaté kúsky mäsa prevoňané živým ohňom, či grilovaná zelenina už nemusí byť sezónnou záležitosťou. Unikátna technológia grilov CharOVEN umožňuje pripravovať grilované špeciality po celý rok a dokonca aj v interiéri.

50802623 10156945646239395 3729687657828057088 n

Päť tisíc zákazníkov a 27-ročné skúsenosti. Oprieť sa o takéhoto silného a stabilného partnera je pre úspech podnikania v gastronómii kľúčový. OMES nielenže gastrotechnológiu dodá, ale sa o ňu aj postará.

titul

Zariadiť si gastroprevádzku a stravovacie zariadenia najmodernejšou varnou technikou nie je len trend. Technológie prinášajú lepšiu kvalitu jedla, rýchlosť a nižšie náklady.

hlavni foto I

Hľadáte nové možnosti kulinárskeho sveta a spôsob uchovávania potravín alebo chcete osviežiť svoj jedálny lístok? Skvelou voľbou je vákuovanie, ktoré má v kuchyni rozhodne svoje miesto. A to nielen doma, ale aj v reštauráciách a gastronomických prevádzkarňach. So správnym vybavením si nájde cestu aj k vám.

webimage 25C9604B 8BF3 41AB B6E053338E6B640E

Big Green Egg – gril, ktorý keď raz vyskúšate, nebudete chcieť iný. Skvelé a chutné jedlá ako od majstra kuchára, ľahká príprava a ideálny v každom počasí. Originálny gril, ktorý nemá konkurenciu.