Hotelové a reštauračné vybavenie

Uvoľnite ruky svojich zamestnancov pre inú prácu ešte dnes! Naša široká ponuka leštičiek príborov umožní spracovať tisíce kusov príborov za hodinu. Doprajte svojim hosťom hygienickú čistotu a luxusný lesk!

Vhodne vybraná rohož esteticky zapadá do prostredia a vy oceníte jej funkčnosť v podobe čistoty, pohodlia, bezpečnosti a ochrany podláh v interiéri.

Práca v reštauračnej kuchyni môže byť ťažká. Teplo a hluk, ktoré tam vládnu, sú telesne aj duševne náročné. Tím poprednej značky v oblasti hygieny a zdravia Tork® na základe výskumu reštauračných kuchýň zistil, že každá sa snaží zaviesť pevný sled pracovných úkonov.

Skláreň Rona patrí medzi významných svetových výrobcov kvalitného nápojového skla, doplnkov na stolovanie a dekoračných predmetov.

Hoteliéri, majitelia reštaurácií alebo organizátori rôznych spoločenských udalostí pozorne dbajú pri svojich podujatiach na rôzne detaily. Nie je to len o vkusne naaranžovanom stole či pekných obrusoch. Nemenej dôležité sú i návleky na stoličky.

Redakcia magazínu Toptrendy.sk a Tophoreca.sk sa počas tohtoročnej výstavy Danubius Gastro stretla s inováciami pre gastronomický priemysel prakticky na každom kroku.

Dizajnové trendy, špičkové kolekcie, inovácie a inšpirácie – to všetko a oveľa viac ponúkne v dňoch 9. – 13. februára 2018 frankfurtské výstavisko, kde prebehne medzinárodný veľtrh Ambiente.

V romantickom kraji pod slovenskou Poľanou leží jazdecký a športovo rekreačný areál Masarykov dvor.Aby bolo všetko dokonalé do najmenšieho detailu, spoliehajú sa v tunajšej hotelovej práčovni na profesionálnu techniku Miele Professional

S pánom Vladimírom Letkom sme sa pozastavili nad tým, aký je stav dizajnu v dnešnej dobe. Ako to pri dobrých rozhovoroch býva, nechýbali myšlienky, nad ktorými sa oplatí pozastaviť a nechať ich vyznieť práve tak ako znamenité víno.

Konvektomaty Retigo Vision mají již víc jako 24 let své pevné místo v profesionálních kuchyních téměř po celém světě. Nová generace Vision posouvá možnosti a svobodu kuchařů k ještě lepším výsledkům s cílem plně uspokojit požadavky zákazníků a vaření si jednoduše užít!

Z vlastnej skúsenosti vám môžeme povedať, že práve „dobré ovzdušie“ je jedným z hlavných atribútov, ktorý rozhodne o návrate hostí. Mikroklíma v hoteloch a reštauráciách je neviditeľná. Uvedomíte si ju práve vtedy, keď tam chýba.

Buďme úprimní. Stravovať sa v neudržiavanom podniku je horšie ako jesť priamo na ulici. Prísť do reštaurácie a na toalete zistiť, že si nemáte čím utrieť ruky? Dá sa tomu vyhnúť.