Hotelové a reštauračné vybavenie

Blíží se konec roku 2021 a každá společnost začíná bilancovat. Povedlo se nám vše, co jsme si předsevzali? Zvládli jsme koronavirovou krizi, jak nejlépe jsme dokázali?

V dnešnej dobe má výraz firemná identita veľmi dôležitý význam. Kaviarne a reštaurácie sa predbiehajú v tom, kto bude mať nielen chutnejšie a originálnejšie jedlo, koláče či nápoje, ale aj logo, obalové produkty a doplnky.

Spoločnosť Mr. HORECA sa špecializuje na výrobu prvotriednych produktov a doplnkov pre hotely, reštaurácie i kaviarne.

Nadšenie pre ostrých kuchynských pomocníkov podnietilo Mareka Neumana k vytvorenie projektu Nože zVostra. Radosť, ktorú mu prináša krájanie ostrým nožom chce sprostredkovať všetkým, či už nôž používajú ako profesionáli, alebo domáci kuchári.

Za každým je samostatný príbeh a niekoľkohodinová poctivá ručná práca od začiatku do konca. Filip a Jakub dávajú dušu a premieňajú ich na plniace i guľôčkové perá, aké nemajú obdobu. Každý je originál, každé ďalej píše svoj samostatný príbeh. 

 Každý kuchár potvrdí, že pre úspech varenia sú kľúčové kvalitné nádoby a profesionálne kuchynské pomôcky. S nimi to ide v kuchyni omnoho ľahšie a efekt je poznať aj na výsledku na tanieri.

Hodváb, vlna i koža. Aj takéto rôznorodé materiály možno prať vo vode v profesionálnych čistiarňach. Navyše spôsobom, ktorý je šetrný k životnému prostrediu.

Ať už jste hotel, restaurace nebo malý bar, kavárna či bistro, všichni se potýkáte s akutním nedostatkem personálu, případně s často měnícím se personálem.

Prácu s kožou má v krvi. Vzťah k poctivej ručnej výrobe, do ktorej vkladá svoj desaťročia nadobúdaný fortieľ, zdedil Pavel Hajn po svojej predkoch.

Záväzok byť k prírode ohľaduplnejší sa stáva nevyhnutnosťou. Správať sa vo svojej prevádzke ekologicky si vyžaduje premyslené plánovanie, s ktorým vám môže pomôcť správne zvolený dodávateľ.

Vychutnať si pohárik vína na terase reštaurácie aj v jesenných mesiacoch, či čítať si knihu na čerstvom vzduchu vo svojom obľúbenom záhradnom altánku. Terasové ohrievače sú výborným prostriedkom, ako si predĺžiť leto a užiť si posedenie vo vonkajšom prostredí.

Len tak si dať po večeri v reštaurácií pohárik dobrého vína, alebo s priateľmi ochutnávať rôzne druhy a typy vína. Aj keď sa to zdá ako prirodzená požiadavka hosťa reštaurácie, nie všade vám nalejú len za pohárik vína a objednať si celú fľašu môže mnohých odradiť