Archív
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2
Americká a asijská série ocenění AHEAD Awards 2020 už zná své vítěze. V některých případech jde o univerzální hotelové koncepty posunuté na vyšší úroveň, jindy jsou to programy, které v mnohém připomínají evropskou hotelovou scénu.
Francúzi sa vo všeobecnosti považujú za veľkých gurmánov. Doprajú si kvalitné potraviny, dobré víno, jedlo si vychutnávajú a spoločné stolovanie je pre nich obradom. O tom, ako si na francúzsku kuchyňu zvykla Slovenka Alexandra, ktorá už osem rokov žije vo francúzskom Nice sa dočítate v nasledujúcom rozhovore.
Článkov, reportáži i ankiet ohľadne očkovania či očakávania tretej vlny je veľmi veľa. Mnohí z nás hovoria, že už by chceli počuť alebo čítať o niečom inom. Dnes teda tým, ktorí potrebujú oddych od ťažkých tém prinášame článok o tom, že aj obyčajná ulica v meste môže byť turistickým cieľom.
Ostrovov, atolov a súostroví, o ktorých vieme a možno občas snívame o exotickej dovolenke na nich je naozaj veľa. Potom však existujú oblasti, na ktoré je ťažké sa dostať či už z dôvodu naozajstnej nedostupnosti, prírodnej výnimočnosti alebo absencie dopravných spojení.
Počuli ste už o mäsiarstve, kde nenájdete ani kúsok mäsa? Takúto prevádzku otvorili pred pár dňami v Londýne.
Dnešná doba praje cestovaniu na Slovensku. Ale aj tu sa zmenili zaužívané stereotypy. Trendom je cestovanie do hôr, prírody a mimo väčších miest. Vyhľadávané sú ubytovania v chatách, dreveniciach, vilkách a apartmánových domoch.