Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.
Umění žít. I takto by se dala charakterizovat jižní Morava, která je hned druhým nejvyhledávanějším regionem Česka. Dotkne se vás kus historie, okouzlí příroda a opojná vína. A to vše v neopakovatelné atmosféře.
Mnoho krajín, miest, dediniek i turisticky navštevovaných oblastí poznáme už z prvého pohľadu na fotografii. Sú však vo svete aj atraktívne a nádherné miesta, na ktoré keď sa pozriete z výšky získavajú úplne iný rozmer.
Francúzi sa vo všeobecnosti považujú za veľkých gurmánov. Doprajú si kvalitné potraviny, dobré víno, jedlo si vychutnávajú a spoločné stolovanie je pre nich obradom. O tom, ako si na francúzsku kuchyňu zvykla Slovenka Alexandra, ktorá už osem rokov žije vo francúzskom Nice sa dočítate v nasledujúcom rozhovore.
Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Vrátiť život do reštaurácií, aby sme o svoje obľúbené podniky neprišli. To je posolstvo iniciatívy „Poďme sa najesť“, ktorá prichádza na pomoc znovuotvoreným prevádzkam.