Sales & Marketing
Nový ročník súťaže Hotelier roka bol práve zahájený a vyhrať ho môže skutočne každý. Verejnosť môže v najbližších týždňoch nominovať ktoréhokoľvek hoteliera či hotelierku.
Strana 1 z 2
Nový ročník súťaže Hotelier roka bol práve zahájený a vyhrať ho môže skutočne každý. Verejnosť môže v najbližších týždňoch nominovať ktoréhokoľvek hoteliera či hotelierku.
Strana 1 z 2
Čisté priestory hotelov, penziónov, reštaurácií i ostatných gastro prevádzok sú nevyhnutným a jedným z najdôležitejších aspektov, ktorý ovplyvňuje celkový dojem prevádzky a faktor, ktorý klienti významne posudzujú.
Japonská kuchyňa je jednou z najobľúbenejších gastronómii sveta. Vďaka svojej pestrosti, rozmanitosti a vzájomnej vyváženosti je nielen chutná, ale aj považovaná za jednu z najzdravších. Vraj práve kuchyni vďačia Japonci za svoju dlhovekosť.
Tradícia a pôvod kapsulových hotelov sa pripisuje Japonsku, kde v 80. rokoch minulého storočia vznikli ako núdzové ubytovanie.
Hotelierstvo, gastro segment a všetky služby súvisiace s cestovným ruchom boli pandémiou najviac zasiahnuté odvetvia. Oproti predpandemickému roku 2019 enormne klesli tržby v nasledujúcom i tomto roku.
Ubytovať sa v hoteli s dobrými službami je dnes už štandardom. Pri špeciálnych príležitostiach, jubileách, zásnubách či svadobných cestách klienti vyhľadávajú niečo výnimočné.
Díky originálnímu stylu oblékání a více než milionu followerů na Instagramu by se klidně mohla živit jako módní influencerka. Osobité outfity jsou však pouze příjemným „vedlejším produktem“ této výjimečné tvůrčí osobnosti milující design, historii a nové výzvy