Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
V srdci španielskeho regiónu Rioja Alavesa je od septembra 2006 otvorený hotel Marqués de Riscal. Hotel navrhol a vytvoril Frank O. Gehry, jeden z najuznávanejších svetových architektov a autor umeleckých diel.
Med, delikatesa, pochutina, potravina i výživový a zdravotný doplnok. Práci so včelami sa Zdenka Grgulová venuje už takmer od narodenia. Keď rozpráva o výrobe medu a produktov s ním súvisiacich, oči jej žiaria šťastím a láskou. A to je hlavná ingrediencia všetkých jej medových zázrakov.
Tieto reštaurácie sa stali vyhľadávanými pre svoje vynikajúce a neopakovateľné gastronomické kreácie, ale aj pre svoj dizajn, polohu, atmosféru a zážitok.
Obdobie zatvorených reštaurácií, barov a kaviarní bolo náročne nielen pre zákazníkov a klientov, ktorí zo dňa na deň nemohli ísť do svojho obľúbeného podniku na šálku dobrej kávy, pohár vína či gurmánsku večeru.
Každý rok od polovice novembra až do polovice mája ožíva v Dubaji priestor krásy, farieb a vôní Dubai Miracle Garden. Plocha s rozlohou 72 000 m² ponúka návštevníkom unikátny estetický zážitok.