Náhrada klasického cukru za alternatívne sladidlá? Ktoré to sú a aké majú vlastnosti si priblížime v nasledujúcich riadkoch.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Gastronómia sa stáva dôležitou súčasťou luxusného segmentu vrátane módy. Čoraz viac svetových fashion značiek si uvedomuje, že sa zážitky a emócie stávajú omnoho luxusnejšou komoditou ako akékoľvek iné produkty.
Kúpele Grössling boli v minulosti obľúbeným miestom relaxu, stretávania sa a športu. Dnes sa svojou rekonštrukciou vracajú späť do života, aby sa stali spoločenským priestorom pre všetkých Bratislavčanov.
Hotelieri, zdá sa, vyplnili ďalšiu medzeru na trhu cestovného ruchu. Ich „noví“ klienti sa vo svojej podstate od ostatných nelíšia. Azda až na jeden detail. Ide o LGBTIQ+ menšinu, ktorá prestáva byť ignorovaná.
Keď sa ráno prebúdzate na vtáčí spev, slnko badateľne vychádza skôr a čoraz neskôr zapadá, vo vzduchu cítiť tú neopísateľnú vôňu sviežosti, je tu jar, obdobie nového začiatku a obnovy nielen v prírode, ale aj v našich organizmoch.