Food & Beverage

Podporujú originalitu jedál, šetria čas i pracovné sily. Produkty z rady Chef Club prinášajú do profesionálnych kuchýň nové trendy, bohatšie chute a viac možností pre originálne recepty.

Pražiareň kávy, ktorá si získala masy bežných kávičkárov, ale aj profesionálov a svetových odborníkov. Na Slovensku najoceňovanejšia pražiareň kávy prezradí, v čom spočíva jej úspech, ako ušiť kávu na mieru pre svojho zákazníka, aké sú najobľúbenejšie slovenské a svetové chute a prečo na káve tak veľmi záleží.

Zavlažovanie organizmu a dodržiavanie pitného režimu je pre zdravie človeka a správne fungovanie organizmu nesmierne dôležité. V lete ešte viac ako v iných ročných obdobiach. 

Ríbezle, maliny, egreše, čučoriedky, ale aj novodobejší muchovník či josta neodmysliteľne patria k letnému jedálničku. Svieža chuť a množstvo vitamínov obsahuje každý kúsok tohto ovocia.

Tento rok sa naše dovolenkové plány zmenili. My sme sa ale rozhodli priniesť vám atmosféru Stredomoria aspoň prostredníctvom voňavých gurmánskych špecialít, lahodného vína a šťavnatých olív z oblasti Španielska a Portugalska. 

Divina je mäso s nízkym obsahom tuku a cholesterolu a množstvom zdraviu prospešných látok, ako sú vitamíny, minerály a nenasýtené mastné kyseliny. 

Letné dni sa už blížia, preto sme zisťovali, čo by dobrá reštaurácia, bar či kaviareň mala ponúkať vo svojom nápojovom lístku v letnom období.

Sú zohratý tím profesionálov, ktorí na gastrotrh prinášajú svieži vietor a inovácie. Tatra Gastro Group sú originálne cateringové služby, distribúcia kávy i Tatra Coffee Academy.   

Ak chceme svojim hosťom dať na tanier nielen chutné, ale aj dobre vyzerajúce a nutrične hodnotné jedlo, musíme sa starať o suroviny na jeho prípravu už od samého začiatku.

Hotelové raňajky. Téma, o ktorej sa často hovorí. Veď kto by sa netešil na chutné raňajky rozvoniavajúce každé ráno v hotelovej reštaurácii? 

Sladký, chrumkavý a plný vitamínov. Presne tak chutí a také účinky má mladý zelený hrášok. Jeho výnimočné vlastnosti vynikajú práve v tomto období.

Bryndza - tradičná slovenská pochúťka sa začala po domácky vyrábať už v 15. storočí. Oficiálna prvá manufaktúrna bryndziareň na Slovensku vznikla v roku 1787 v Detve.