Food & Beverage

V každom víne z vinárstva Mavín - Martin Pomfy sa skrýva nový príbeh. Nájdete v ňom slnko, vietor, dážď i zem. Pocítite v ňom chuť celého roka a skúsenosť vinára.

Sú šetrní k životnému prostrediu, počúvajú, čo im našepkáva pôda. Nepoužívajú herbicídy a prihnojovanie vinohradov prebieha na organickej forme. Bratia David Hubinský a Peter Hubinský tvrdia, že ich cieľom je stať sa biodynamickým vinárstvom a dosiahnuť maximálnu symbiózu technológií a prírody.

Vína, ktoré na etikete nesú odtlačky prstov vinárov, majú na svojom konte celý rad zahraničných ocenení.

Krásny pocit z vína a potešenie v každej príležitosti. Takýmito pohnútkami sa riadi pri výrobe vína Peter Podola.

Herbert sirupy je firma, ktorá vznikla z lásky k remeslu, inšpirovaná rôznorodosťou súčasnej barovej a kulinárskej scény. Sirupy sú pripravované podľa osvedčených postupov našich predkov.

Slovenská značka PIJO BIO sa teší svojej obľube už piaty rok. Je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí preferujú zdravú stravu a dbajú na to, čo konzumujú, zároveň aj pre všetkých, ktorí vyhľadávajú čistú chuť ovocia bez prísad.

Mladá žena, ktorá svojimi receptami ovládla gurmánsky svet marmelád. Po mnohoročnej práci v kancelárii sa odsťahovala na Šumavu a začala variť domáce marmelády a džemy.

Pripraviť dokonalé espresso je náročnejšie, ako sa môže zdať. Je to trochu veda, trochu umenie, trochu skúsenosti a tak trochu aj firemná filozofia.

Jedinečnosť bryndze Slatina, nenapodobiteľnosť zmyslových a konzistenčných vlastností je dôsledok historického vývoja technológie, ale aj neopakovateľnej a nezameniteľnej mliečnej mikroflóry a mikroflóry podhorských a horských pasienkov v okolí Zvolenskej Slatiny.

Flammkuchen  koláč, ktorý vás dostane. V dnešnej dobe si chceme každé jedlo vychutnať, samozrejme, okrem toho, by malo byť zdravé, ľahké, plné chuti a cenovo dostupné. Všetky tieto vlastnosti spĺňa Flammkuchen.

Spotrebitelia hodnotia kvalitu hotela aj podľa šírky ponuky a kvality práve raňajkového pečiva. Pri spolupráci so Zeelandiou, alebo s našimi zákazníkmi - pekármi, túto dilemu veľmi rýchlo vyriešite.

Prírodné prostredie a klimatické podmienky lokality Veľkého Krtíša umožňovali pestovanie viniča už v stredoveku. Priame písomné zmienky sa však nezachovali. Príčinou môžu byť dramatické udalosti, ktorými prešiel tento kraj.