Technológie

Spoločnosť Virtus už viac ako 20 rokov dodáva na trh kompletné aj kusové dodávky profesionálnych gastronomických technológií pre rôzne druhy prevádzok. 

V reštauráciách a komerčnej gastronómii platia presné pravidlá, v akej teplote je potrebné udržiavať pripravené jedlo pred bezprostredným servírovaním. Táto teplota je stanovená na 65°C. Okrem udržiavacích skríň a teplých výdajných pultov plnia túto funkciu holdomaty, ktoré však majú mnoho ďalších funkcií.

Unikátnym grilom z nerezu CharOVEN sa podarilo expandovať do Ruska. Odbytové družstvo eBIOneta, ktoré grily vyrába, spojilo svoje sily so silným hráčom. Do profesionálnych ruských kuchýň preniká spolu s ruským výrobcom technológie na čistenie vzduchu.

Sú prístroje, bez ktorých sa väčšia reštaurácia, bufet či bistro dnes už nezaobídu. Medzi takéto patrí konvektomat, ktorý je univerzálnym pomocníkom nahrádzajúcim tradičné prístroje ako rúru, gril či fritézu. 

V súčasnosti z každej strany počúvame o ekológii, zlých plastoch a zákazoch ich používania. Tak ako vyznieva zjednodušene predchádzajúca veta, tak zjednodušené a skratkovité sú aj informácie, ktoré sa dostávajú na verejnosť. 

Poznáme riešenie, ako začať relatívne ľahko a rýchlo podnikať v už vyskúšanom koncepte remeselného pekárstva.

Šťavnaté kúsky mäsa prevoňané živým ohňom, či grilovaná zelenina už nemusí byť sezónnou záležitosťou. Unikátna technológia grilov CharOVEN umožňuje pripravovať grilované špeciality po celý rok a dokonca aj v interiéri.

Päť tisíc zákazníkov a 27-ročné skúsenosti. Oprieť sa o takéhoto silného a stabilného partnera je pre úspech podnikania v gastronómii kľúčový. OMES nielenže gastrotechnológiu dodá, ale sa o ňu aj postará.

Zariadiť si gastroprevádzku a stravovacie zariadenia najmodernejšou varnou technikou nie je len trend. Technológie prinášajú lepšiu kvalitu jedla, rýchlosť a nižšie náklady.

Hľadáte nové možnosti kulinárskeho sveta a spôsob uchovávania potravín alebo chcete osviežiť svoj jedálny lístok? Skvelou voľbou je vákuovanie, ktoré má v kuchyni rozhodne svoje miesto. A to nielen doma, ale aj v reštauráciách a gastronomických prevádzkarňach. So správnym vybavením si nájde cestu aj k vám.

Big Green Egg – gril, ktorý keď raz vyskúšate, nebudete chcieť iný. Skvelé a chutné jedlá ako od majstra kuchára, ľahká príprava a ideálny v každom počasí. Originálny gril, ktorý nemá konkurenciu. 

Konečne nastal čas, kedy sa o životnom prostredí nehovorí len v súvislosti s rúbaním lesov, ale predovšetkým v súvislosti so správaním nás všetkých v každodennom živote.