Aktuality

Hotelový priemysel bol a je počas pandémie tvrdo zasiahnutý. Hotely po celom svete  robia opatrenia, aby sa prichádzajúci hostia cítili v ich zariadeniach bezpečne.

Podľa informácií, ktoré zverejnila Asociácia hotelov a reštaurácií Slovenska, bez adekvátnej pomoci skrachuje do dvoch mesiacov takmer 47 % ubytovacích a stravovacích zariadení na Slovensku.

Bezpečnosť v praxi je jediný odborný portál, ktorý komplexne rieši všetky oblasti bezpečnostného manažmentu na jednom mieste.

Po dvoch úspešných kolách barmanského programu Jägermeister Scholarship X Berlin Edition, sa všetci tešili na tretie pokračovanie, ktoré sa malo konať na tradičnom mieste v nemeckom hlavnom meste. 

Od štvrtku 15. októbra sa ešte viac sprísnili opatrenia pre reštaurácie, kaviarne, cukrárne i ostatné prevádzky verejného stravovania. 

Spoločnosť Media/ST, s.r.o. hľadá do svojho tímu šikovnú/šikovného učtovníčku/účtovníka. Práca v stabilnej spoločnosti, ktorá je na trhu už 24 rokov.

Tak ako nečakane koronavírus vtrhol do našich životov, nevieme predvídať, kedy nás prestane mať „v hrsti“. Tento neviditeľný vírus už toho napáchal dosť. 

Vláda SR dňa 14.10. 2020 schválila Schému pomoci pre cestovný ruch. Táto schéma je určená na kompenzáciu fixných nákladov. Bude možné ju kombinovať aj s ďalšími schémami pomoci, ako napríklad prvá pomoc+, ktorá bola včera predstavená, a rovnako tak aj s kompenzáciami na nájomné.

Do obchodného tímu v oblasti online sféry hľadáme šikovného obchodníka/obchodníčku s proaktívnym prístupom a flexibilným myslením. Ak máš obchodný talent, výborné komunikačné schopnosti a hľadáš riešenia, nie výhovorky, v tejto práci sa určite nájdeš!

Veletrh gastronomie a hotelnictví FOR GASTRO & HOTEL a veletrh nábytku FOR INTERIOR, které začínají ve čtvrtek 1. října v PVA EXPO PRAHA, proběhnou bez dalších omezení a v řádném termínu.

V stredu 16. septembra sa v Bratislave konalo stretnutie a pochod predstaviteľov a zamestnancov hotelov, reštaurácií i ostatných zástupcov cestovného ruchu. Iniciátorom pochodu bola Asociácia hotelov a reštaurácií na Slovensku.

Prvá vlna iniciatívy, ktorá mala za cieľ motivovať ľudí k návratu do reštaurácií a podporiť tak znovuoživenie reštauračného stravovania, bola úspešne zavŕšená v letných mesiacoch.