Akcie

Uplynulý víkend sa v rakúskom Kitzbűheli uskutočnilo vyhodnotenie 7. ročníka súťaže World Ski Awards 2019. Ide o prestížne ocenenie, ktoré sa udeľuje v kategóriach najlepšie lyžiarske stredisko, najlepší lyžiarsky hotel a najlepší lyžiarsky butikový hotel.

V dňoch 7. a 8. septembra sa v parku v Trenčianskych Tepliciach konal druhý ročník podujatia FOOD FEST.

Čo je nové vo svete chutného jedla, jedinečnej čokolády, kvalitného vína, chutného piva, kávy a čaju?  Festival Aróma spojil na jednom mieste takmer tri desiatky odborníkov na gastronómiu z celého Slovenska. 

Každoročne sa v meste Piešťany otvára kúpeľná sezóna, tento rok sa jednalo už o 28. ročník otvárania leta. Slávnosť sa koná pravidelne každý rok počas prvého júnového víkendu.

Spravte radosť sebe či svojim blízkym a zakúpte si darčekovú poukážku na ročné predplatné časopisu Top trendy v bývaní/bydlení. 

Vyhraj Brendy set, vína Tokaj, alebo predplatné časopisu.

Na veľtrhu Danubius Gastro sa oceňovali vybrané gastronomické produkty a tiež spotrebiče, ktoré súvisia s gastronómiou, a zároveň boli aj exponátmi výstavy. Spoločnosť Media/ST, ktorá je mediálnym partnerom veľtrhu bola pri tom, a teraz vám prinášame výsledky jednotlivých kategórii.

Nové dovolenkové destinácie, kúpeľné pobyty, poznávanie krajín, to je tradičná januárová ponuka medzinárodného veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakia Tour 2020, ktorý sa koná v bratislavskej Inchebe. 

Vo štvrtok 23. januára 2020 sa v Incheba Expo Aréne v Bratislave začal medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Tento rok sa celý veľtrh niesol v znamení uvedomelého prístupu k zdravému životnému štýlu, udržateľnosti a výraznejších chuťových zážitkov.

Obľúbená konferencia Mamy v pohode sa po úspešnom absolvovaní v Bratislave presunie aj do Košíc a do Žiliny. Na čo sa môžeme tešiť?

V dňoch 23. - 26. januára 2020 sa v bratislavskej Inchebe bude už po dvadsiaty siedmy krát konať medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Spolu s výstavami Exposhop a Gastropack vytvoria ucelenú prehliadku najnovších trendov v oblasti gastronómie.

Vo štvrtok 5. decembra 2019 sa v historických priestoroch hotela Gino Park Palace v Orlovom konala konferencia. Medzinárodný projekt na tému Kultúrne a historické dedičstvo ako základný atribút národného povedomia sa oficiálne ukončil stretnutím partnerov a zaujímavými prednáškami na predmetnú tému.