Reštaurácie, bary, kaviarne

Túžite zažiť niečo výnimočné? Netradičný gastronomický zážitok ponúka reštaurácia Nox - Dine in Dark v Singapure. 

Gastronomický zážitok na rodinnej i firemnej akcii, samostatne fungujúca reštaurácia, ale aj catering pre akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vo Veličnej na Orave funguje eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí.

V srdci takmer 70-hektárového lesoparku na okraji Nových Zámkov je skvelé miesto, ktoré okrem pôžitkov z prírody prinesie hosťom zážitok zo starostlivo pripraveného jedla.

Meet Meat si razí vlastnú cestu. To najlepšie mäso, dôkladne vyberané suroviny a dokonalosť na tanieri i v interiéri.

Gastronómia sa stáva dôležitou súčasťou luxusného segmentu vrátane módy. Čoraz viac svetových fashion značiek si uvedomuje, že sa zážitky a emócie stávajú omnoho luxusnejšou komoditou ako akékoľvek iné produkty.

Úspešný koncept podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House otvoril začiatkom septembra svoju piatu prevádzku. Po Varšave, Prešove, Košiciach a Bratislave zamieril aj na sever Slovenska, do Žiliny. Počas otvorenia jeho priestory pokrstil známy slovenský herec, Marek Majeský.

Neutíchajúca chuť experimentovať a pobláznenie chuťou kávy stálo za rozhodnutím herca a režiséra košického divadla Tália Petra Dudáša okúsiť kávový biznis. 

Novotou dýchajúce priestory, veľké miestnosti a dôraz na gastronomický zážitok. Vo Veličnej na Orave vznikol eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí.

Hovädzie carpatio, lingiune s bazalkovým pestom, sušenou rajčinou a prosciuttom, hovädzí filet steak s bylinkovými hranolkami a Jack Daniels omáčkou, či šalát s údeným lososom, hruškou, vlašskými orechmi, hroznom a vinegrette omáčkou. 

Pan-ázijská reštaurácia FOU ZOO je známa nielen v Bratislave, ale i na celom Slovensku. Gurmáni a milovníci dobrého jedla vyhľadávajú tento klenot slovenskej gastronómie pre nevšedné kombinácie chutí a zaujímavý interiér, ktorý umocňuje zážitok z návštevy. Novým menu prináša FOU ZOO novú paletu chutí.

 

Kvalitne a čerstvé suroviny, netradičné kombinácie a umenie na tanieri. Aj takú podobu môžu mať tradičné kačacie alebo husacie hody. Výsledkom je TOP gastronómia na slovenský spôsob.

Zakladá si na kvalite a čerstvosti surovín, príjemnej obsluhe a elegantnom prostredí. Prievidzská Sabbia Ristorante ponúka okrem gastronómie aj ubytovanie.