Gastronomický zážitok na rodinnej i firemnej akcii, samostatne fungujúca reštaurácia, ale aj catering pre akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vo Veličnej na Orave funguje eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí. 

 

Veličniansky raj jedlo 

Veličniansky raj je novinka na mape cateringových zariadení. Je kombináciou tradície a modernosti. V jednom momente vedia vo vlastných novootvorených priestoroch obslúžiť až takmer 400 hostí v dvoch spoločenských miestnostiach. Zorganizujú a pripravia akúkoľvek rodinnú, či firemnú akciu. Je to príjemné miesto na oslavu narodenín, krstu, promócií, ale aj nezabudnuteľnej svadobnej oslavy.

 

Veličniansky raj noootvorený objekt

 

Majiteľ zariadenia Jaroslav Vicáň tvrdí, že za konceptom eventového a cateringového domu vo Veličnej bol veľký záujem o cateringové služby. „Vznikol na podnet záujmu vlastného priestoru, pretože bol dopyt po miestnostiach s väčšou kapacitou. Jedinečný je v tom, že dokážeme mať stále prevádzku otvorenú pre zákazníkov a oddelenú miestnosť pre podujatia. Zákazníkovi sa nemôže stať, že prevádzka bude zatvorená,“ upozorňuje na to, že objekt je bežne k dispozícií aj pre návštevníkov reštaurácie a baru. Tie sú otvorené každý deň bez ohľadu na to, čo sa deje v spoločenskej časti.

 

Veličniansky raj Restauracia sala

 

Kuchyňu má na starosti šéfkuchár Radoslav Sitek. Jedlo, ktoré sa orientuje na klasickú česko-slovenskú kuchyňu, skladá z lokálnych surovín. Menu tvorí spolu so svojim tímom podľa požiadaviek hostí. Špičkové jedlo zložené z niekoľkých chodov, alebo len lahodné chuťovky a minidezerty, privezú zákazníkom kdekoľvek si to budú želať.

„Vždy sa snažíme zabezpečiť dokonalú akciu s jedinečným nápadom a prvotriednym jedlom tak, aby sme potešili chuťové poháriky hostí. Náš tvorivý tím je vám plne k dispozícii a na základe požiadaviek starostlivo zvolí a zostaví jedlo podľa vašich predstáv,“ pozýva do Veličnej Jaroslav Vicáň.

 

Veličniansky raj kuchyňa

 

Text: BK
Foto: Veličniansky raj
Viac na: velicnianskyraj.sk