HR & Vzdelávanie

michal laurinc 4 uvod

Michal Laurinc  je profesionál v oblasti hotelových služieb. Prax, životné skúsenosti a znalosti Michala Laurinca sú už v tejto chvíli na dlhé rozprávanie a určite aj na zaujímavú životopisnú knihu.

dual uvod m skola vyhody gastro

Gastronomické prevádzky i ubytovacie zariadenia a hotely neustále bojujú s nedostatkom kvalifikovaných pracovníkov a vysokou mierou fluktuácie. Voľných pracovných ponúk v oblasti HoReCa je pomerne veľa, takže zamestnanci často prácu striedajú, skúšajú nové miesta a možné lepšie platové ohodnotenia.

hotelový personál 2 uvod služby gastronómia recepcia kuchár čašník chyžná

Čo robí akýkoľvek hotel alebo reštauráciu výnimočným miestom? Okrem kvality ubytovania, gastronómie, čistoty a príjemnej atmosféry je to určite personál.