Zaujímavosti
Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.
Od stredy 3. júna sa uvoľnili ďalšie opatrenia v súvislosti s pandémiou korona vírusu. Otvárajú sa aj ďalšie hotely, reštaurácie a prevádzky.
Náhrada klasického cukru za alternatívne sladidlá? Ktoré to sú a aké majú vlastnosti si priblížime v nasledujúcich riadkoch.
Dnešná doba praje cestovaniu na Slovensku. Ale aj tu sa zmenili zaužívané stereotypy. Trendom je cestovanie do hôr, prírody a mimo väčších miest. Vyhľadávané sú ubytovania v chatách, dreveniciach, vilkách a apartmánových domoch.
Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Lyofilizované ovocie niektorí milujú, iní sú zdržanlivejší. Ide totiž o úplne inú chuť, na akú sme si zvykli pri klasickom sušenom ovocí. Odlišuje sa absenciou vody v ovocí a zelenine, chrumkavosťou a zachovaním všetkých chuťových a zdraviu prospešných látok.