Od stredy 3. júna sa uvoľnili ďalšie opatrenia v súvislosti s pandémiou korona vírusu. Otvárajú sa aj ďalšie hotely, reštaurácie a prevádzky.
Nemecký podnikateľ, nadšenec architektúry a cudzích kultúr - Bernd Kolb rekonštruoval tristoročný tradičný marocký palác, v ktorom vytvoril malý hotel s pôsobivou atmosférou.
Lyofilizované ovocie niektorí milujú, iní sú zdržanlivejší. Ide totiž o úplne inú chuť, na akú sme si zvykli pri klasickom sušenom ovocí. Odlišuje sa absenciou vody v ovocí a zelenine, chrumkavosťou a zachovaním všetkých chuťových a zdraviu prospešných látok.
Dôvodov, prečo práve tu oddychovali hlavy korunované, je niekoľko. Predovšetkým, ako kúpeľné miesto bolo známe už pred dvetisíc rokmi a nič zo svojho šarmu nestratilo ani dnes. Práve naopak.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Viete si predstaviť Vianoce bez voňavých medovníčkov? Napriek tomu, že každá domácnosť má svoje zvyky a tradície, vo voľbe medovníčkov ako neoddeliteľnej súčasti vianočného pečiva sa zhodujeme takmer všetci.