Gastro

Krupicová kaša - v detstve ju miloval asi každý z nás. Dnešná hektická doba nám nie vždy umožňuje stráviť prípravou jedla v kuchyni dlhší čas. Napriek tomu si môžete dopriať vynikajúcu chuť tradičnej krupicovej kaše už za pár minút a dokonca v zdravšej alternatíve.

Milujete ovocie a korenie z Afriky? Už i na Slovensku a v Českej republike máte možnosť si pochutnať na pravých potravinách z Afriky. 

Bez korenín by nebolo jedlo jedlom. Koreniny sú základom každej dobrej kuchyne. Používajú sa od nepamäti. Dnes už existuje veľké množstvo prísad do všetkých druhov jedál, ktorým dodávajú chuť, a pritom zlepšujú i trávenie. 

Už viac ako 26 rokov poskytuje firma Gastro Glass Tatry profesionálne poradenstvo, projektovanie, realizáciu a servis klientom nielen na Slovensku, ale aj v susedných krajinách.

Reštaurácie si zákazníkov získavajú nielen chutnými pokrmami a kvalitným servisom, ale aj časom, za ktorý hostia jedlo dostanú.

Jar je v plnom prúde, preto spoločnosť Gastro Holding Candola pripravila pre Vás prehľad najlepších jarných ponúk. 

Dávnu históriu tradičných ľudových remesiel a liehovarníctva severného Spiša objavili návštevníci v expozícií Nestville Park, ktorú našli v zmenšenej podobe na medzinárodnom veľtrhu Danubius Gastro v bratislavskej Inchebe v hale D1.

Čoraz viac ľudí trápi intoleranciou na lepok či laktózu. Po aplikovaní bezlepkovej diéty sa pacient zbaví bolestí, nadúvania a celkovej nevoľnosti.

Začínate pracovať v gastronómii a hľadáte informácie o gastronádobách? Zozbierali sme pre vás všetky dôležité informácie, na základe ktorých si môžete vybrať tie správne nádoby pre vás.

Získať michelinovskú hviezdičku je ambíciou každého zariadenia. Cesta k nej však vôbec nie je jednoduchá. Keď ju už nakoniec získate, ešte to neznamená, že je to navždy. Ľahko sa môže stať, že prídete o jednu hviezdičku. V tom lepšom prípade. Svoje si o tom mysleli aj veľké mená.

Lichtenštejni zanechali v Lednici, kromě zámku a nádherného parku, také významný kulinářský otisk své přítomnosti. Pro přípravu pokrmů se používali především sezónní suroviny, přičemž velké zastoupení měla na jídelníčku divočina a pernatá zvěř z lichtenštejnských obor. 

11.ročník gastronomického veľtrhu TOP GASTRO & HOTEL prebieha od 16. do 19. Februára 2017 v pražskom Výstavišti.