Gastro

Pre telo sú malý zázrak. Prospievajú cievam i srdcu. Pravidelná konzumácia orechov dodáva organizmu množstvo výživných látok, minerálov, „dobrých“ omega 3 mastných kyselín, či vitamínov skupiny B a E.

Návrat fermentovaných jedál je dnes častou témou diskusií. Čo podmienilo ich návrat, prečo sa až teraz dozvedáme o ich prínosoch na ľudský organizmus – a zmizli vôbec niekedy?

Imidž donáškového jedla je odrazu atraktívny. Pre vyššiu triedu zákazníkov aj reštaurácie. Príčinou však nie je len pohodlie, záleží aj na bezpečnosti. Objavujú sa donáškové služby reštaurácií s michelinskými hviezdičkami, vychýrenými šéfkuchármi a vyberanými chuťami.

Ručne zbierané ovocie v kombinácii s tou najvyššou triedou alkoholu. Ak zmiešate a uvaríte len exkluzívne produkty, výsledkom nemôže byť nič iné, ako dokonalá chuť džemov a ovocných špecialít, po ochutnaní ktorých si poviete – CRAZY GOOD.

Ázijskú kuchyňu na Slovensku milujú tisíce konzumentov. Odlišuje sa podľa jednotlivých krajín i oblastí. Ryža, rezance na desiatky spôsobov, lákavé a zdravé polievky, zeleninové rolky, opekané mäso, tofu i surová ryba. 

Skvele chutia, vyvolávajú príjemné emócie a nesú v sebe pečiatku Slovenska. S čokoládami, či čokoládovými balíčkami od Čokodaru potešíte niekoho výnimočného hneď dvakrát. Chuťou poctivej ručne vyrábanej čokolády, po ktorej zostane trvalá spomienka v originálnom obale.

Výnimočné vlastnosti lyofilizovaného ovocia priťahujú stále väčšiu pozornosť medzi ľuďmi rôznych zameraní. Od cukrárov, šéfkuchárov, majiteľov gastro-prevádzok, cez profesionálnych športovcov či vyznávačov zdravého životného štýlu, až po mamičky, ktoré sa snažia smerovať svoje deti k zdravej strave.

Až tridsať druhov múk a krmív výlučne zo slovenského obielia vyrába rodinný Mlyn Trenčan. Zakladá si na dôkladnom výbere spracovaného obilia a moderných výrobných postupoch, výsledkom ktorých je múka v najvyššej kvalite, bez pesticídov, prídavných látok a GMO.

Džemy z divo rastúcich plodov, paštéty a mäsové dobroty zo zveriny z jesenických revírov, či sterilizované špeciality zo sladkovodných rýb a polievky v sklenenom pohári.

Chutí ako káva, vyzerá ako káva, no nie je to káva. Nekáva spája dnes tak obľúbené espresso s tradičnou obilnou kávou a z oboch si vyberá to, čo si na nich najviac ceníme

Polyfenoly sú mimoriadne silným prírodným prostriedkom na posilnenie imunity a silným antioxidantom. Ich konzumácia má účinok na množstvo zdravotných problémov a prináša úplne iný pocit zo života.

Miroslav Telehanič a Juraj Kovaľ svoje originálne sirupy do drinkov a nápojov distribuujú z obce Ulič v Národnom parku Poloniny. Práve v tomto nedotknutom prostredí vzniká produkt, ktorý je poctivý, kvalitný, vyrábaný tradične a bez chémie.