Gastro

Somelier je slovo, s ktorým sa v modernej gastronómii stretávame často. Odkiaľ tento pojem pochádza?

Na čerpacích staniciach OMV si môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky, ktorých otcom je šéfkuchár známy zo súťaže Master Chef, Braňo Križan. Vytvoril tri snacky, pri ktorých sa snažil myslieť na klasikov, milovníkov mäsa, ale aj na vegetariánov.

V súčasnej dobe je veľmi populárny zdravý životný štýl. Novým trendom v gastronómii sa stávajú nielen Bio potraviny, ale aj Eco-obaly. Zabudnite na plasty a nahradte ich kvalitou. 

 Ak hľadáte nadštandardné produkty pre svoju gastronomickú prevádzku, ideálnym riešením je berlínska firma expondo.

Česká dynamicky se rozvíjející společnost GASTROTECHNO GROUP s.r.o. se specializuje na prodej gastronomických zařízení, zejména nářezových a masozpracujících strojů nejvyšší kvality, a s tím souvisejících servisních služeb na vysoké úrovni.

Společnost A.T. Fornax, s.r.o. patří mezi významné zástupce kvalitních gastronomických technologií předníchevropských výrobců z Francie, Itálie, Velké Británie, Dánska, Španělska, Holandska a Polska.

Naša obchodná spoločnosť, ponúka kompletný sortiment pekárskych, cukrárskych a gastrotechnológii. Taktiež ponúkame komodity vlastnej výroby ako sú: nerezový nábytok, vozíky, formy, plechy.

Obal má zvláštny osud. Rozhoduje o tom, čo si kúpime. No nekupujeme ho preto, aby sme ho využili. Každá značka poznačila dizajn obalu. Lenže každé balenie musí vyhovieť určitým podmienkam.

Spoločnosť GASTRO-HAAL, s.r.o. je jediným slovenským výrobcom komplexných varných technológií na tepelné spracovanie potravín pre stravovacie prevádzky už 25 rokov.

Grilovanie nie je len záležitosťou letných terás. Je to súhrn rozličných kultúr, ktoré ovplyvnili podobu gastronómie.

Technologie v gastonomii hraje vedle zručnosti samotných kuchařů důležitou roli. Nejde jen o to dobře uvařit, ale také dodržet správnou hygienickou a výrobní praxi, což představuje řetězec činností, od skladování surovin až po mytí nádobí.

O tom, že pripravenému praje šťastie, sa presvedčil aj jeden z najuznávanejších francúzskych šéfkuchárov. Sébastien Bras, majiteľ reštaurácie Le Suquet.