Ubytovať sa v hoteli s dobrými službami je dnes už štandardom. Pri špeciálnych príležitostiach, jubileách, zásnubách či svadobných cestách klienti vyhľadávajú niečo výnimočné.
Hoteloví hostia sú zvyknutí na určitý štandard a starostlivo si všímajú všetky detaily. Nesklamte ich a pripravte im kúpeľňu presne podľa ich predstáv.
Či ste sa ocitli v uliciach Paríža po prvý alebo niekoľký krát, určité veci sa nemenia. Štýlovo oblečené Parížanky, podnikatelia, obchodníci, študenti i turisti kráčajúci mestom si pochutnávajú na chrumkavej, čerstvo upečenej bagete.
Kristina Sandorova mladá a úspešná profesionálka, ktorá pracovala vo viacerých renomovaných (aj novootvorených) hoteloch, ale aj gastronomických prevádzkach na rôznych miestach sveta.
Hotelierstvo, gastro segment a všetky služby súvisiace s cestovným ruchom boli pandémiou najviac zasiahnuté odvetvia. Oproti predpandemickému roku 2019 enormne klesli tržby v nasledujúcom i tomto roku.
Pod slovom carving fruit používaným v gastronómii sa rozumie vyrezávanie rôznych vzorov a motívov z ovocia a zeleniny. Pod rukami carvingových majstrov nezriedka vznikajú skutočné umelecké diela.