Gastro

68960476 480587529441704 6949037259911856128 n

Milujete ovocie a korenie z Afriky? Už i na Slovensku a v Českej republike máte možnosť si pochutnať na pravých potravinách z Afriky. 

market 3466906 340

Bez korenín by nebolo jedlo jedlom. Koreniny sú základom každej dobrej kuchyne. Používajú sa od nepamäti. Dnes už existuje veľké množstvo prísad do všetkých druhov jedál, ktorým dodávajú chuť, a pritom zlepšujú i trávenie. 

gastroggla

Už viac ako 26 rokov poskytuje firma Gastro Glass Tatry profesionálne poradenstvo, projektovanie, realizáciu a servis klientom nielen na Slovensku, ale aj v susedných krajinách.

SKUPINA SASHIMI DEBA 2

Reštaurácie si zákazníkov získavajú nielen chutnými pokrmami a kvalitným servisom, ale aj časom, za ktorý hostia jedlo dostanú.

01 PR Galeria 1000px UVODNIK

Jar je v plnom prúde, preto spoločnosť Gastro Holding Candola pripravila pre Vás prehľad najlepších jarných ponúk. 

Master Cup hlavná fotka

Dávnu históriu tradičných ľudových remesiel a liehovarníctva severného Spiša objavili návštevníci v expozícií Nestville Park, ktorú našli v zmenšenej podobe na medzinárodnom veľtrhu Danubius Gastro v bratislavskej Inchebe v hale D1.

Čoraz viac ľudí trápi intoleranciou na lepok či laktózu. Po aplikovaní bezlepkovej diéty sa pacient zbaví bolestí, nadúvania a celkovej nevoľnosti.

Začínate pracovať v gastronómii a hľadáte informácie o gastronádobách? Zozbierali sme pre vás všetky dôležité informácie, na základe ktorých si môžete vybrať tie správne nádoby pre vás.

tophoreca michelin hviezdicky ramsay

Získať michelinovskú hviezdičku je ambíciou každého zariadenia. Cesta k nej však vôbec nie je jednoduchá. Keď ju už nakoniec získate, ešte to neznamená, že je to navždy. Ľahko sa môže stať, že prídete o jednu hviezdičku. V tom lepšom prípade. Svoje si o tom mysleli aj veľké mená.

vLchodn prIcel

Lichtenštejni zanechali v Lednici, kromě zámku a nádherného parku, také významný kulinářský otisk své přítomnosti. Pro přípravu pokrmů se používali především sezónní suroviny, přičemž velké zastoupení měla na jídelníčku divočina a pernatá zvěř z lichtenštejnských obor. 

titulka

11.ročník gastronomického veľtrhu TOP GASTRO & HOTEL prebieha od 16. do 19. Februára 2017 v pražskom Výstavišti.

titulka

Možno si to neuvedomujeme, ale súčasťou nášho kultúrneho dedičstva je aj tradičná národná gastronómia. Ako súčasť našej minulosti by si zaslúžila ochranu a podporu. Jedno múdre príslovie hovorí: „Kto si neváži svoju minulosť, nezaslúži si budúcnosť.“