Je exkluzívna, veľkolepá a dôstojná. Zorganizovať svadobnú hostinu, ples alebo pracovný večierok v priestoroch sály Madonna Mia v Trenčíne je nezabudnuteľný zážitok.

 

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála

 

Takýchto miest nie je veľa. Sálu Madonna Mia navrhli a zrekonštruovali pre jediný účel. Aby poskytovala zázemie, tie najlepšie priestory a profesionálne služby pre prípravu dokonalej svadby. Pocit luxusu znásobujú vysoké stropy, majestátne krištáľové lustre, či kráľovské kreslá. Dizajn v glamour štýle je prepojený s prvkami modernej architektúry. Na sálu nadväzuje letná záhrada, v ktorej je možné usporiadať romantický svadobný obrad.

Majiteľ exkluzívnej sály Martin Faltinek tvrdí, že do projektu výstavby eventovej sály sa pustili po tom, čo v trenčianskom regióne márne hľadali priestor pre zorganizovanie dokonalej svadby. „Hľadali sme priestor s kapacitou 120 hostí, dostatočne veľkým parketom a letnou terasou. Hľadali sme priestor v Trenčíne, v ktorom je možné usporiadať svadobný obrad a v blízkom okolí je možné ubytovať dostatočné množstvo hostí. Nepodarilo sa. To nás priviedlo k myšlienke takýto výnimočný priestor v Trenčíne otvoriť,“ vrátil sa na začiatok príbehu unikátneho objektu.

 

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_výzdoba

 

Prevádzku sály Madonna Mia – Trenčín otvorili v roku 2019. Od vtedy sa pod vysokú úroveň zariadenia podpisuje tím profesionálov, s ktorým sa im darí premeniť sny klientov o nezabudnuteľnej svadbe na skutočnosť.

Spoločnosť poskytuje kompletný cateringový servis pri organizovaní podujatí. Kuchári pripravujú chutné a vizuálne atraktívne jedlo z najlepších surovín v súlade s modernou gastronómiou. „O kvalitu, dizajn jedál a dokonalý kulinársky zážitok sa stará náš partner šefkuchár Michal Dubnický,“ prezradil Martin Faltinek.

 

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_gastronómia

 

Rovnako výzdobu sály môžete zveriť do rúk profesionálov. Pri servírovaní stolov tu používajú zlaté, strieborné alebo priehľadné podnosy, ktoré sú doplnené kvalitnými obrúskami z netkanej textílie so zlatými obručami rôzneho tvaru ako napríklad diamantu či prsteňa. Atraktívnym je posedenie na letnej terase. Myslia tu aj na zábavu detí, ktorým pripravia detský kútik.

„Cieľom nášho tímu, ktorý pre našich zákazníkov pripravuje exkluzívnu svadobnú výzdobu , je vytvoriť dokonalú svadbu na ktorú budú naši hostia s nadšením ešte dlho spomínať,“ poznamenal Martin Faltinek.

Hoci sú klimatizované priestory sály Madonna Mia - Trenčín prispôsobené predovšetkým pre svadobné hostiny, služby objektu s kapacitou 120 osôb využívajú aj firmy pre svoje eventy, porady a školenia. Objekt disponuje vlastným parkoviskom, na ktorom okrem áut zaparkuje aj autobus.

 

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_svadba

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_gastronómia_candy bar

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_gastronómia_terasa

Madonnaa Mia Trenčín_svadobná sála_svadobná hostina

 

Text: BK
Foto: Madonna Mia - Trenčín
Viac na: madonnamia.sk