V bratislavskom hoteli Carlton bol ocenený víťazný nominant v kategórii najlepší slovenský kuchár roka. Ocenenie bolo udelené na základe najväčšieho progresu kuchára v uplynulom roku, v dosiahnutej úrovni a kvality reštaurácie, ako i celkového zanietenia. Kuchári, ktorí viac ako 6 mesiacov nevarili v konkrétnej reštaurácii, automaticky neboli zaradení do nominácií Gurmán Award 2018.
na fotke: zľava víťaz Juraj Hruška a vydavateľ Rado Nackin
Najlepším kuchárom roka sa stal Juraj Hruška z reštaurácie Slávia v Košiciach. Najlepšou hotelovou reštauráciou je Hotel Kempinski High Tatras. Najlepšou prémiovou reštauráciou, ktorá získala ocenenie Tri Zlaté vidličky, sa stala FOU ZOO v Bratislave. Cenu Hospitality Award získala reštaurácia Albrecht v Bratislave.
na fotke: tím reštaurácie FOU ZOO
Všetkým oceneným srdečne blahoželáme.
Text a foto: Gurmán na Slovensku, TASR