Úspešný koncept podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House otvoril začiatkom septembra svoju piatu prevádzku. Po Varšave, Prešove, Košiciach a Bratislave zamieril aj na sever Slovenska, do Žiliny. Počas otvorenia jeho priestory pokrstil známy slovenský herec, Marek Majeský.

 

rum 3

 

Žilinské námestie sa počas prvého septembrového týždňa zaplnilo exotikou a tónmi kubánskej hudby. Dôvodom bol podnik The Cuba Libre Rum & Cigar House, ktorý na Mariánskom námestí otvoril svoju piatu prevádzku. Počas trojdňového otvorenia sa priestormi podniku, ale aj samotným centrom Žiliny niesla tematická atmosféra. Nechýbala zážitková gastronómia v podaní šúľania cigár a degustácie rumov, krásne tanečnice, temperamentný kubánsky spevák a ani charizmatický „krstný otec“.

 

rum 5

 

„Marek Majeský nie je len známym slovenským hercom, ale aj milovníkom kvalitného rumu a dobrých cigár. V očiach našich klientov je už neoficiálnou tvárou celého konceptu, preto sme chceli, aby priestory nášho nového podniku pokrstil práve on. Zároveň sme tak zachovali tradíciu spred piatich rokov, keď krstil našu prevádzku v Bratislave,“ dodáva Meždejová.

 

rum 2

 

Filozofiou konceptu je snaha dopriať zákazníkom rovnakú úroveň služieb, pohodlia a servisu vo všetkých jeho podnikoch, preto Žilinská prevádzka dokonale kopíruje koncept zvyšných troch slovenských podnikov. Pre nových zákazníkov sa tak novootvorený podnik stáva lákavou neznámou, kým stála klientela v ňom s určitosťou nájde všetko to dobré a kvalitné, na čo je zvyknutá v ktorejkoľvek inej prevádzke The Cuba Libre Rum & Cigar House na Slovensku.

 

rum 4

 

„Našich zákazníkov lákajú značky rumov, ktoré sa celosvetovo radia medzi konzumnú aj zberateľskú špičku, a ktoré nie sú na Slovensku bežne dostupné. Lákavou je však aj možnosť stať sa členom rumového klubu. Gentlemani ním získajú zaujímavé zľavy, pozvánky na rumové workshopy, prezentácie či riadené degustácie pod vedením rumových odborníkov. Okrem toho si môžu prenajať rumovú vitrínu, kam si odložia vlastnú fľašu rumu,“ hovorí Roberto Resmer, Rum & Cigar Ambassador The Cuba Libre Rum & Cigar House. Novootvorený podnik nájdete na Mariánskom námestí v Žiline.