Je bokom od ruchu mesta, v čarovnom prírodnom prostredí plnom krásnych zákutí, stáročných stromov a pospevujúcich vtákov. V srdci takmer 70-hektárového lesoparku na okraji Nových Zámkov je skvelé miesto, ktoré okrem pôžitkov z prírody prinesie hosťom zážitok zo starostlivo pripraveného jedla.

 

Reštaurácia Berek Nové Zámky lesopark

 

Reštaurácia Berek je unikátna svojou polohou. Návštevník sa môže usadiť na veľkú zastrešenú terasu s grilom do tieňa niektorého z piatich chránených dubov, ktoré rastú priamo v areáli, alebo sa zabaviť pri živej hudbe vo vnútornej sále. Deti sa zahrajú na detskom ihrisku a na dosah reštaurácie je kontaktná mini ZOO. Toto miesto bezpochyby zanechá na návštevníkoch silnú emóciu.

To najdôležitejšie, prečo sa do reštaurácie Berek chodí, je jedlo. Môžete si byť istí, že na tanier dostanete čerstvé suroviny. Stály jedálny lístok je zostavený z jedál medzinárodnej kuchyne, ktorý je doplnený týždennými a sezónnymi ponukami. Tím kuchárov pripravuje každý deň menu a jedlo dovezú aj domov, či do práce.

 

Reštaurácia Berek Nové Zámky jedlo

 

Okrem veľkej sály je súčasťou objektu kaviareň a V.I.P salónik. Spojenie prírodného prostredia so štýlovými priestormi je atraktívne pre firemné stretnutia, posedenia, svadby a rodinné oslavy.

Majiteľka reštaurácie Berek v Nových Zámkoch Alžbeta Bilišičová poukazuje na to, že toto miesto je výnimočná nielen svojou kapacitou, ale aj možnosťou flexibilnej úpravy priestorov na rôzne spoločenské, rodinné či firemné podujatia.

„K dispozícii je VIP salónik s kapacitou 40 osôb s možnosťou plného otvorenia sály na 130 osôb. V našej kaviarenskej miestnosti s kapacitou 20 osôb je k dispozícii vzduchotechnika – odsávanie a vetranie aj pre fajčiarov. V letnom období si naši hostia môžu posedieť na terase s kapacitou 200 osôb, ako aj uskutočniť svadobný obrad, či hostinu. Aj vo vnútri, ako aj na terase, je pódium pre kapelu a tanečný parket. Každý piatok a sobotu hrá v reštaurácii živá hudba do tanca a v nedeľu k obedom hudba na počúvanie,“ pozýva do lesoparku Berek Alžbeta Bilišičová.

Kuchári reštaurácie Berek poskytujú aj profesionálne cateringové služby, ktoré pozdvihnú akúkoľvek  oslavu, svadbu, večierok či iné podujatie na tú najvyššiu úroveň. 

 

Reštaurácia Berek Nové Zámky svadby

 

Z centra Nových Zámkov sa k reštaurácii dá najľahšie dostať cez Tatranskú ulicu, ktorá návštevníkov privedie až k mostu cez rieku Nitra, kde je vytvorené parkovisko pre autá aj autobusy. Odtiaľ je len na skok k objektu umiestnenom v krásnom prostredí lesoparku.

 

Reštaurácia Berek Nové Zámky terasa

 Reštaurácia Berek Nové Zámky dezert

 Reštaurácia Berek catering

 Reštaurácia Berek interiér

 

Text: BK
Foto:
Viac na: bereknz.sk