Hotel TeleDom Hotel TeleDom *** príjemné ubytovanie v centre starého mesta Košíc. Historické jadro Košíc tvorí najväčšiu pamiatkovú rezerváciu na Slovensku. Umelecky a historicky najhodnotnejšie objekty sa nachádzajú okolo pôvodného stredovekého námestia.

 

 

Moderné zariadenie
Hotel prešiel nedávnou rekonštrukciou a ponúka svojím hosťom moderné a pohodlne zariadené izby. Ubytovacia kapacita (54 lôžok) pozostáva s jednoposteľových, dvojposteľových izieb, apartmánov v kategórii family alebo business. Hotel disponuje aj bezbariérovými izbami. Ubytovacia kapacita a služby uspokoja individuálneho klienta aj veľké skupiny turistov.

 

 

Štýlová reštaurácia a pivnica
Reštaurácia TeleDom poskytuje svojim zákazníkom rozsiahlu škálu služieb a priestory, podľa povahy spoločenskej akcie. Súčasťou hotela je štýlová reštaurácia Átrium (120 miest), ktorá je využívaná na oslavy, svadby, konferencie a akcie všetkého druhu.

  

 

Mestská pivnica (100 miest) je unikátna reštaurácia s bohatou históriou, ktorá siaha už od roku 1841. Prekrásna pivnica s ponukou kvalitných sudových vín a galériou historických fotografii Košíc. Reštaurácia ponúka priestory salónikov pre komornejšie oslavy (20 miest a 22 miest).

 

 

Konferenčné priestory na všetky podujatia
Hlavným poslaním Vzdelávacieho a konferenčného centra TeleDom je poskytovanie najnovších znalostných služieb pre našich zákazníkov. Hotel TeleDom ponúka moderné konferenčné klimatizované priestory na konferencie, kurzy, semináre a školenia. Najväčšia aula disponuje kapacitou pre 100 osôb. Špecializované počítačové učebne ponúkajú kapacitu 13 a 25 osôb. Hotel má široký sortiment konferenčného zariadenia a kongresových služieb. Podľa požiadaviek klienta personál zabezpečí akékoľvek technické vybavenie a občerstvenie. Samozrejmosťou je wifi pripojenie, čo ocení najmä biznis klientela.

 

 

Na vašu návštevu sa teší kolektív Hotela Teledom ***.

 

Text a foto: Hotel Teledom

Viac na: www.teledom.sk