Špeciálny kontraktačno - predajný veľtrh FOR GASTRO sa bude v dňoch 10. - 13. októbra konať v paláci PVA Expo v Prahe Letňanoch. Mediálnym partnerom podujatia je aj spoločnosť Media ST so svojimi vydávanými titulmi Top hoteliérstvo, Top Trendy v bývaní, Stavebníctvo a bývanie i Ekobývanie.

 

gastro uvod 1

 

Prvý deň bude na veľtrhu určený predovšetkým pre odbornú verejnosť a profesionálov z oblasti HoReCa.  Súčasťou kontraktačného dňa je aj prednáška "Úspešný podnik v digitálnej dobe" a  prezentácia unikátnej mobilnej reštaurácie.

 

for gastro jedálen

 

Inšpirovať sa môžete mnohými novými technológiami a inováciami z odboru. Prezentovať sa tu budú spoločnosti vyrábajúce a distribuujúce technické a technologické novinky a doplnky do reštaurácií, kuchýň a hotelových zariadení. Nebudú chýbať ani ukážky najnovších trendov z oblasti nábytkového dizajnu a dôležité prevádzkové zariadenia a vybavenia hotelových a gastro prevádzok.

 

for gastro jedlo

 

V ostatné dni na veľtrh zavítajú okrem profesionálov  z odboru aj milovníci pôžitkov, degustácií, wellnesu i hotelových zariadení. Súčasťou akcie sú prezentácie vystavovateľov a účastníkov pôsobiacich v predmetnom odbore v Českej republike, na Slovensku a v ďalších 14 krajinách Európy i sveta.  Svoje umenie tu predstavia špičkoví kuchári i cukrári.

 

for gastro víno

 

Zaujímavosťou je sprievodný program veľtrhu s názvom WINE ZONE, ktorý začína v piatok 11. októbra a trvá do nedele. Ide o prehliadku malých a stredných vinárstiev a vinoték, ktoré formou degustácií a rozprávaní o pôvode, pestovaní a spracovaní vína budujú vzťah k vínu a jeho kultúre u konečných spotrebiteľov.  

Text: Petra Adamcová
Bližšie informácie: for-gastro.cz
Foto: pixabay.com