Viete si predstaviť Vianoce bez voňavých medovníčkov? Napriek tomu, že každá domácnosť má svoje zvyky a tradície, vo voľbe medovníčkov ako neoddeliteľnej súčasti vianočného pečiva sa zhodujeme takmer všetci.
Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Pod slovom carving fruit používaným v gastronómii sa rozumie vyrezávanie rôznych vzorov a motívov z ovocia a zeleniny. Pod rukami carvingových majstrov nezriedka vznikajú skutočné umelecké diela.
Počuli ste už o mäsiarstve, kde nenájdete ani kúsok mäsa? Takúto prevádzku otvorili pred pár dňami v Londýne.
V srdci španielskeho regiónu Rioja Alavesa je od septembra 2006 otvorený hotel Marqués de Riscal. Hotel navrhol a vytvoril Frank O. Gehry, jeden z najuznávanejších svetových architektov a autor umeleckých diel.
Tieto reštaurácie sa stali vyhľadávanými pre svoje vynikajúce a neopakovateľné gastronomické kreácie, ale aj pre svoj dizajn, polohu, atmosféru a zážitok.