Radúz Dula pôsobí od roku 2010 ako člen prezídia Asociácie hotelov a reštaurácií SR, v roku 2011 bol spoluzakladateľom Zväzu cestovného ruchu, ktorý ako viceprezident a neskôr predseda dozornej rady reprezentoval v mnohých projektoch.
Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Pod slovom carving fruit používaným v gastronómii sa rozumie vyrezávanie rôznych vzorov a motívov z ovocia a zeleniny. Pod rukami carvingových majstrov nezriedka vznikajú skutočné umelecké diela.
Hoteloví hostia sú zvyknutí na určitý štandard a starostlivo si všímajú všetky detaily. Nesklamte ich a pripravte im kúpeľňu presne podľa ich predstáv.
Hotelierstvo, gastro segment a všetky služby súvisiace s cestovným ruchom boli pandémiou najviac zasiahnuté odvetvia. Oproti predpandemickému roku 2019 enormne klesli tržby v nasledujúcom i tomto roku.
Dovolenka v karavane, pre niekoho nostalgia, pre iného momentálne bezpečnejšie dovolenkovanie, pre ďalšieho zaujímavá inšpirácia. Výhodou dovolenky v karavane je naplánovanie cesty podľa vašich záujmov, ale aj flexibilná zmena trasy bez toho, aby ste riešili odhlasovanie objednaného ubytovania či prebookovávali letenky.