Šťavnaté kúsky mäsa prevoňané živým ohňom, či grilovaná zelenina už nemusí byť sezónnou záležitosťou. Unikátna technológia grilov CharOVEN umožňuje pripravovať grilované špeciality po celý rok a dokonca aj v interiéri.

 

A

 

CharOVEN nie sú len grily. Spájajú v sebe vlastnosti klasického konvektomatu, rúry na pečenie a grilu na drevené uhlie. Pre reštaurácie, gastroprevádzky, i stánky s rýchlym občerstvením sú ideálnou voľbou, pretože sú podstatne lacnejšie a tiež o omnoho ľahšie a tak sa s nimi jednoduchšie manipuluje. Nižšiu hmotnosť dosiahli vývojári zámenou ťažkých liatinových komponentov za nerezové. Tie okrem toho, že sú výrazne ľahšie, sú jednoduchšie na údržbu a čistenie. Originálne konštrukčné riešenie umožňuje, aby sa teplo neprenášalo do rámu a aby sa materiál "nekrútil". Výkonom pritom za štandardným grilom nijako nezaostáva.

Profesionálny gastrogril CharOVEN vyvinuli v Českej republike. Jeho dizajn je patentovaný v Európskej únii ochrannou známkou. „Naše grily sú vybavené lapačom iskier vlastnej konštrukcie a chladičom spalín, vďaka tomu je výsledná teplota dymu odchádzajúceho z grilu taká, že ho môžeme odvádzať štandardne za pomoci digestora," opisuje konštrukčné riešenie grilov CharOVEN Radek Jasenský z odbytového družstva eBIOneta, ktoré je výrobcom unikátnych gastrogrilov značky CharOVEN.

 

AAAA

 

Odbytová sieť eBIOneta

Víziou výrobcu grilov je dodať ďalšie zariadenia CharOVEN do gastronomických podnikov. „Pre tento účel sa snažíme nadviazať spoluprácu s firmami, ktoré projektujú profesionálne kuchyne na kľúč. A postupne rozširujeme možnosti našej odbytovej siete, ktorú budujeme v rámci modelu odbytového družstva eBIOneta, o dodávku ďalších produktov, nielen grilov CharOVEN,“ naznačuje Radek Jasenský ich unikátny obchodný model a ďalej vysvetľuje.

„Prepája výrobcov a spotrebiteľov a skracuje tak cestu od výrobcu k spotrebiteľovi. Jednotliví členovia sú odmeňovaní za nákupy ich produktov a za rozšírenie odbytovej siete. Výhodou je dlhodobá spolupráca jednotlivých členov a postupné rozširovanie prístupu aj k ďalším produktom obchodovaných v rámci družstva,“ vysvetľuje princípy zduženia generálny riaditeľ spoločnosti eBIOneta. Dodáva, že eBIOneta je eshop nového vyššieho typu s unikátnym cloudovým účtovným systémom. Svojim členom zabezpečuje legislatívny status a marketingovú podporu pre sprostredkovanie a realizáciu obchodov.

Stiahnite si čestnú vstupenku

Jedinečné funkcie oboch typy grilov GN 2/1 a GN 1/1 budú mať záujemcovia možnosť na vlastné oči vidieť na festivale profesionálnej gastronómie GASTRO TOUR 2019 v termíne od 10. do 13. októbra 2019 na výstavisku PVA EXPO v Prahe Letňany. Grily CharOVEN budú vystavené v stánku 5B06g. Čestnú vstupenku na podujatie si môžete stiahnuť TU

 

ARoll Up 85x200cm final 2navrh krivky 01

Nasnímajte QR kód a získajte zľavu za nákup alebo províziu za sprostredkovanie obchodného prípadu.

O griloch

GN 2/1 je väčší model grilov. Veľkosťou je vhodný najmä pre interiérové použitie na prípravu pokrmov grilovaných priamym plameňom dreveného uhlia. Kapacitne je uspôsobený k využitiu gastronádob až do veľkosti 2/1, pre ktoré je pripravený výsuvný rám pre ich umiestnenie. Súčasťou grilu je tiež rošt rovnakej veľkosti. V spodnej časti grilovacej komory sa nachádzajú dve vyberateľné nádoby ohniska. Regulácia prívodu vzduchu je ľahko ovládateľná cez klapky pod priestorom ohniska. Odvod spalín je zaisťovaný buď ústím do komínového priestoru, či s použitím filtračného nástavca do priestoru pod digestor. Doba od zapálenia po dosiahnutie prevádzkovej teploty je zvyčajne 15 minút. Robustná celo-nerezová konštrukcia poskytuje záruku dlhoročnej prevádzky, je navrhnutá a testovaná pre celodenné používanie pri prevádzkovej teplote až 350 ° C. Ideálne pre veľkú spoločnosť, firemné akcie, rodinné oslavy a podobne.

 

AA

 

GN 1/1 bol navrhnutý ako mobilnejší a úspornejšie variant väčšieho modelu. Zároveň si však zachováva všetky výhody a možnosti väčšieho variantu. Je vhodný do interiérov gastroprevádzok, rovnako ako pre vonkajšie použitie na záhradkách, či v stánkoch. Vnútorný priestor komory je prispôsobený pre gastronádoby do veľkosti GN 1/1, ktoré sa umiestňujú do pripraveného vysúvacieho rámu. Oproti GN 2/1 je tento variant rozmerovo menší, je však dostatočne dimenzovaný a testovaný pre prevádzku 24/7/365. Gril je možné tiež opatriť tepelným a iskrovým filtrom, ktorý umožní jeho použitie v uzavretých priestoroch. Záhradná párty sa nezaobíde bez GN 1/1.

 

AAA

 

Text: BK

Foto: eBIOneta
Viac na: charoven.cz a ebioneta.cz