Technológie
V gastro priemysle, kde sú bezpečnosť potravín a spokojnosť zákazníkov na prvom mieste, je hygiena nesmierne dôležité. Čistota a organizácia vašej kuchyne má priamy vplyv na kvalitu jedál, ktoré podávate, a na pohodu vašich zákazníkov. Existujú postupy, ktoré zabezpečujú hygienu vo vašej gastro kuchyni. Od pravidelnej údržby a čistenia až po police z nehrdzavejúcej ocele a riadne školenie personálu, preskúmame základné kroky na udržanie najvyšších štandardov čistoty a bezpečnosti.
Hned na začátku roku se společnost RATIONAL postará o světovou premiéru: S novým modelem iHexagon se světovému lídru podařilo poprvé sladit páru, horký vzduch a mikrovlny ve vzájemné inteligenci tak, aby bylo možné ve velmi krátkém čase připravovat pokrmy té nejvyšší kvality rovnoměrně na všech zásuvných roštech zařízení 6-1/1.
Keď príde čas na pečenie, výber správnej formy je kľúčový. V poslednej dobe na trhu dominujú silikónové formy na pečenie, ktoré získavajú čoraz väčšiu popularitu. Ale prečo sú tak oceňované amatérmi kuchárov a profesionálmi? V tomto článku vám priblížime výhody a praktické použitie silikónových foriem, ktoré môžu radikálne zmeniť vaše skúsenosti s pečením.
Nová generácia špeciálnych spotrebičov na profesionálne chladiace riešenia pre komerčnú oblasť. Bez ohľadu na to, či ide o hotelierstvo alebo gastronómiu, dokonalé temperovanie vína alebo čo najdlhšie možné skladovanie čerstvých potravín, chladenie alebo zmrazovanie na bare, vo veľkej kuchyni alebo pod pultom.