Gastro
O tom, že pripravenému praje šťastie, sa presvedčil aj jeden z najuznávanejších francúzskych šéfkuchárov. Sébastien Bras, majiteľ reštaurácie Le Suquet.
O tom, že pripravenému praje šťastie, sa presvedčil aj jeden z najuznávanejších francúzskych šéfkuchárov. Sébastien Bras, majiteľ reštaurácie Le Suquet.
Exteriérový mobiliár sa stáva plnohodnotným partnerom interiérového nábytku. Keďže ľudia chcú tráviť čo najviac času mimo štyroch stien, život sa presúva do záhrad a na terasy. A neplatí to iba pre najteplejšie dni v roku.
Mladý manželský pár Ida a Jozef Mairovci v roku 1985 začal prevádzkovať tradičný alpský hotel so siedmymi izbami priamo uprostred nádhernej prírody južného Tirolska.
Vrátiť život do reštaurácií, aby sme o svoje obľúbené podniky neprišli. To je posolstvo iniciatívy „Poďme sa najesť“, ktorá prichádza na pomoc znovuotvoreným prevádzkam.
Hotely, ktoré okrem výborných služieb ponúkajú aj zaujímavý zážitok zo samotného pobytu na netradičnom mieste, v netradičnom architektonickom poňatí stavby.
V dnešnej dobe vysnívaný spôsob relaxu a dovolenky - v komfortnom hoteli so všetkými službami, uprostred rajskej prírody. V priezračnom oceáne je na dohľad od hotela koralová bariéra, piesková pláž a tropická zeleň.
Horská turistika, dlhé prechádzky prírodou a samozrejme klasické zimné športy sú fyzickými aktivitami, ktoré sú prospešné pre našu celkovú kondíciu. Či už sme na dovolenke alebo doma, po väčších a náročnejších fyzických aktivitách doprajme našim svalom uvoľnenie a regeneráciu.