Hotely, ktoré okrem výborných služieb ponúkajú aj zaujímavý zážitok zo samotného pobytu na netradičnom mieste, v netradičnom architektonickom poňatí stavby. Navštívte prostredníctvom našich riadkov hotel v tureckej jaskyni, na tajomnom panstve v rumunskej Transylvánii i v hobitích domčekoch v Arménsku.

 

hobitie crazy 4 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Veselo, farebne a bláznivo v Crazy House vo Vietame

Hotel Crazy House vo vietnamskom meste Da Lat sa svojim nezvyčajným architektonickým stvárnením preslávil po celom svete. Bizarná budova hotela má tvar veľkého pňa stromu a interiér hotela sa pýši desiatimi izbami poňatými v rôznych zvieracích štýloch. Jednotlivé priestory izieb a celého hotela sú klenuté, bez hrán a v rôznorodej farebnosti.

  

hobitie crazy 6 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Okrem výnimočnosti architektúry a vizualizácie celkového dizajnu hotela tu klienti majú k dispozícii bezplatné wifi, recepciu s nepretržitou prevádzkou, organizovanie výletov do okolia a štýlovú kaviareň priamo v hoteli.

 

hobitie crazy 5 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Arménske ekologické domčeky ako z filmu

Milujete príbehy Pána prsteňov a ich malé hobitie domčeky? V hustých lesoch Arménska, neďaleko stredovekých kláštorov s tajomnou históriou sa nachádza hotelový rezort Cozy House. Rezort ponúka ubytovanie v štýlových domčekoch, ktoré sú pôsobivé na pohľad, útulné v rámci svojho interiéru, šetrné k životnému prostrediu a navyše sa vyznačujú kvalitou poskytovaných služieb.

 

hobitie crazy uvod domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Rodinný hotel Cozy House ponúka ubytovanie v pohodlných chatkách, ktoré akoby vypadli z filmového plátna známej trilógie Pána prsteňov. Každý z domov disponuje jednou alebo dvoma spálňami s manželskou posteľou a vlastnou kúpeľňou. Súčasťou ubytovania sú chutné raňajky, ktoré sa podávajú na terase s krásnym výhľadom do rozprávkového údolia.

 

hobitie domy 3 hotel netradicne ubytovanie styl trend

hobitie domy 2 hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Užite si atmosféru rumunskej Transylvánie

Rozprávkový, ekologický ale nemenej štýlový penzión Castelul de Lut Valea Zaleor si postavili rumunskí manželia - nadšenci histórie a ochranári prírody. Ubytovanie sa nachádza v srdci Transylvánie, na úpätí rumunských Karpát, ku ktorým sa viaže množstvo legiend a povestí.

 

hobitie crazy 9 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Budova hotela je postavená výlučne z prírodných materiálov, piesku, hliny, slamy, dreva, a ako tvrdia jej majitelia "z čistého rozmaru a pre potešenie". Každá izba má svoj vlastný vchod. Hotel uprostred údolia láka svojou atmosférou a tajomným okolím. Nezabudnite si na cestu sem pribaliť napínavé thrillery z rumunských dejín, vtedy si atmosféru tu vychutnáte o to viac.

 

hobitie crazy 10 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Hotel na skalnom masíve v tureckej Cappadocii

Aj Turecko ponúka ubytovanie v unikátnych prírodných a historických priestoroch. Hotel Yunak Evleri sa nachádza priamo na skalnom masíve Cappadocia. Jaskynné obydlia sa po prvý krát spomínajú v 5. storočí n. l. a dnes v týchto priestoroch nájdete tradične zariadené izby s jedinečným dreveným vyrezávaným nábytkom, ručne tkanými kobercami a mramorovou kúpeľňou.

 

hobitie crazy 8 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Pre komfort hostí je pripravený aj bazén so sladkou vodou, kúpeľné a wellness centrum, vynikajúca reštaurácia a terasy s posedením a výhľadmi na prírodné krásy a historicky významné miesta tureckej histórie.

 

hobitie crazy 7 domy hotel netradicne ubytovanie styl trend

 

Text: Petra Adamcová

 

Prečítajte si tiež: Plavba snov na lodi Costa Smeralda

costa smeralda auqua park