Jedna z najznámejších reštaurácií v Paríži i vo svete. Kvôli svojej polohe, histórii, príbehu, ale aj vynikajúcej kuchyni a atmosfére, ktorá sa vraj nedá popísať, ale treba ju zažiť.
Med, delikatesa, pochutina, potravina i výživový a zdravotný doplnok. Práci so včelami sa Zdenka Grgulová venuje už takmer od narodenia. Keď rozpráva o výrobe medu a produktov s ním súvisiacich, oči jej žiaria šťastím a láskou. A to je hlavná ingrediencia všetkých jej medových zázrakov.
Dôvodov, prečo práve tu oddychovali hlavy korunované, je niekoľko. Predovšetkým, ako kúpeľné miesto bolo známe už pred dvetisíc rokmi a nič zo svojho šarmu nestratilo ani dnes. Práve naopak.
Hotelový priemysel bol a je počas pandémie tvrdo zasiahnutý. Hotely po celom svete robia opatrenia, aby sa prichádzajúci hostia cítili v ich zariadeniach bezpečne.
Počuli ste už o mäsiarstve, kde nenájdete ani kúsok mäsa? Takúto prevádzku otvorili pred pár dňami v Londýne.
Exteriérový mobiliár sa stáva plnohodnotným partnerom interiérového nábytku. Keďže ľudia chcú tráviť čo najviac času mimo štyroch stien, život sa presúva do záhrad a na terasy. A neplatí to iba pre najteplejšie dni v roku.