Gastro
V krátkom rozhovore sme sa spýtali šéfkuchara Petra Ďurča z reštaurácie Hotela Lesná na to, aké sú najnovšie trendy a zaujímavosti z oblasti gastronómie.
V krátkom rozhovore sme sa spýtali šéfkuchara Petra Ďurča z reštaurácie Hotela Lesná na to, aké sú najnovšie trendy a zaujímavosti z oblasti gastronómie.
Čisté priestory hotelov, penziónov, reštaurácií i ostatných gastro prevádzok sú nevyhnutným a jedným z najdôležitejších aspektov, ktorý ovplyvňuje celkový dojem prevádzky a faktor, ktorý klienti významne posudzujú.
Japonská kuchyňa je jednou z najobľúbenejších gastronómii sveta. Vďaka svojej pestrosti, rozmanitosti a vzájomnej vyváženosti je nielen chutná, ale aj považovaná za jednu z najzdravších. Vraj práve kuchyni vďačia Japonci za svoju dlhovekosť.
Kúpele Grössling boli v minulosti obľúbeným miestom relaxu, stretávania sa a športu. Dnes sa svojou rekonštrukciou vracajú späť do života, aby sa stali spoločenským priestorom pre všetkých Bratislavčanov.
Rozhovor so šéfkuchárom Rastislavom Miklovičom sa odohrával v historických priestoroch Art Hotela Kaštieľ v Tomášove. Bolo vidno, že svoju prácu miluje, že s ňou každodenne žije.
Maďarsko, krajina termálnych prameňov, vynikajúceho jedla, temperamentného čardášu a ostrej barack pálenky. Termálne pramene sa nachádzajú na území celej krajiny, je ich viac ako 1300 a približne tristo z nich sa využíva na liečebné a relaxačné účely.
Dovolenka v karavane, pre niekoho nostalgia, pre iného momentálne bezpečnejšie dovolenkovanie, pre ďalšieho zaujímavá inšpirácia. Výhodou dovolenky v karavane je naplánovanie cesty podľa vašich záujmov, ale aj flexibilná zmena trasy bez toho, aby ste riešili odhlasovanie objednaného ubytovania či prebookovávali letenky.