Hosť, ktorý sa do hotela opakovane vracia je spokojný hosť. V Kontakt wellness hoteli**** je takých hostí väčšina, no za zmienku stojí recenzia z tohto roku od pani Slávky, ktorá napísala: "Tento hotel a jeho wellness služby sú zárukou kvality, čistoty, profesionálneho a veľmi milého personálu. Navštevujem ho už viac ako 20 rokov a stále som nadmieru spokojná. Úžasná atmosféra, vynikajúce jedlá, krásne prostredie, proste balzam na dušu." ( Slávka Z., google, apríl 2022)

 

Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka 1

 

Tento malý hotel pod Vysokými Tatrami má všetko, čo človek potrebuje k zaslúženému oddychu. Najväčším lákadlom je skvelý wellness, ktorý sa rozprestiera na ploche viac ako 1000 metrov štvorcových. Maximálna ubytovacia kapacita hotela je 90 hostí a tak si vo Vitálnom svete nájde každý svoje miesto. Tepidárium, dve fínske sauny, ochladzujúci bazénik a kaďa, vonkajšia aj vnútorná vírivka s vlastným profi čistiacim systémom, mentolová inhalácia, parná, bylinková, infra, ale aj sauna s morským aerosólom vám dotvoria podmienky k maximálnej pohode a uvoľneniu.

 

Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka 2

 

Relaxačná hudba, sviečky, šum vody, pohľad na jazierko a posteľ- to je unikátna oddychová miestnosť. Ležadlá sú pre hostí k dispozícii vo vnútornej časti okolo bazéna a vo vonkajšej časti okolo jazierka. Veľký úspech má tiež jacuzzi bar s vírivkami a bohatou ponukou miešaných alkoholických aj nealkoholických nápojov. Neoddeliteľnou súčasťou skvelého relaxovania sú thajské aj klasické masáže a tvárové ošetrenia s kozmetikou Sothys, ktoré si môžu hostia objednať ešte pred príchodom do hotela.

 

Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka 5 Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka 4

Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka bazen

 

Hotelová gastronómia

K tomu najlepšiemu oddychu v Kontakt wellness hoteli neodmysliteľne patrí gastronómia. Vďaka dobrému tímu kuchárov objavíte bohaté chute jedál pripravených osvedčenými postupmi, s dôrazom na ich prípravu a zachovanie kvality. Vychutnajte si starostlivo zostavenú ponuku bufetových raňajok a večerí, ale aj á la carte menu kombinované s vínami z našej bohatej vinotéky, tradičnú grilovačku v hotelovom štýlovom zrubovom altánku, alebo „live“ prípravu jedál priamo v hotelovej reštaurácii.

Okrem oddychovej formy relaxovania Kontakt ponúka aj niekoľko možností na aktívny relax a teda šport. Priamo v hoteli je k dispozícii fitness centrum aj bowling a za hotelom sa nachádza multifunkčné ihrisko na futbal, tenis, volejbal či basketbal. V zimných mesiacoch sa tento priestor zvykne využívať ako ľadová plocha na korčuľovanie.

 

Kontakt hotel wellnes oddych dovolenka 6

 

Variabilné priestory hotela sú vhodné aj na školenia, koncerty i veľké večierky

Hotel poskytuje ideálne zázemie pre organizáciu rôznych typov teambuildingov, konferencií, školení a firemných večierkov. Priestory hotela sa dajú rôzne variovať a tak v nich okrem klasických školení hostia zažili aj niekoľko výnimočných koncertov, módne prehliadky, ale aj silvestrovské večierky s veľkým tanečným parketom a výbornou zábavou.

Ako pani Slávka v recenzii spomenula - veľmi milý personál - to je alfou a omegou Kontaktu. Mať v dnešnej dobe milý a stály tím ľudí, ktorí už desiatky rokov majú radi svoju prácu, robia ju poctivo a zodpovedne pre hostí, ktorých už poznajú po mene, je vzácnosť. Príďte sa o tom presvedčiť aj vy.

Viac informácií: www.hotelkontakt.sk