Reštaurácia HU:MAN sa nachádza v rekreačnom areáli Extreme Park v Žiline. Je to miesto, kde jedlo dostáva iný rozmer. Môžete si tu vychutnať hlavne zdravé a chutné jedlo, pripravované špecialistami kuchyne.

 

GV2A4409

 

Ponuka jedál je veľmi rôznorodá, avšak do popredia sa dostali jedlá zahraničnej kuchyne Thajska, Japonska, Maroka a iných. Ľudia si obľúbili zaujímavé chute týchto výrazných korenín, taktiež aj farebné a zdravé kombinácie jednoduchých ázijských jedál. Majiteľ uprednostňuje suroviny výhradne od lokálnych dodávateľov,  čím je zaručená čerstvosť ponúkaných jedál. Executive chef Peter Ďurčo, spolu so svojim tímom zabezpečuje klientom neopakovateľný zážitok z modernej gastronómie.

 

reštaurácia interiér

Interiér reštaurácie vyniká kombináciou prírodných materiálov, dizajnových prvkov a s unikátnym centrálnym krbom.

 

extreme park1

Exteriér ponúka veľkú terasu s výhľadom na celý areál.

 

V reštaurácii HU:MAN je gastronómia dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu. Špecialisti sa snažia získať z jednoduchých čerstvých potravín šetrným spôsobom  výživné živiny pre naše zdravie, ale zároveň, pripraviť jedlo tak, aby bolo chuťovo vyvážené, atraktívne a aby nám jeho konzumácia prinášala potešenie. Snažia sa navrátiť  ku koreňom stravovania do čias, keď ešte pochádzala priamo z lona prírody a čerstvosť bola tým najprirodzenejším znakom potravy.  Vďaka tomu mali suroviny nielen tie najkvalitnejšie chuťové vlastnosti ,ale boli aj zdrojom všetkých dôležitých látok, potrebných pre naše zdravie.

 

human foto 2

 

Ľudia sa v reštaurácii nielen naučia zdravo jesť, ale aj pripravovať jednotlivé jedlá. Reštaurácia usporadúva pravidelne kurzy varenia jedenkrát mesačne, pretože sú veľmi žiadané. Okrem kurzov reštaurácia poskytuje možnosť firemných večierkov, teambuldingových a iných akcií. Firemným zákazníkom poskytujú vianočné a novoročné večierky, či  degustačné večere.  Pre širšiu klientelu usporadúvajú rodinné oslavy, detské párty a svadby

Svet na tanieri je top menu v ponuke reštaurácie HU:MAN. Ochutnajte pravú chuť zdravého gurmánskeho jedla v reštaurácii HU:MAN v Žiline.

 

 

Text a foto: reštaurácia HU:MAN

Upravila: Lenka Drgoncová

Viac na: www.human.sk