Objatie horských masívov, zasnežené pláne, horúce wellness a tie najvyberanejšie hotelové a reštauračné služby. V najsevernejšej talianskej provincii Tirolsku hotelieri pre svojich hostí neustále prinášajú niečo nové na ubytovanie.

 

hotel amus chalets uvod

Foto: Hotel Amus Chalets

Ubytovanie s bazénom a wellness hore nohami

Medzi nebom a zemou, uprostred Dolomitov. Miesto pokoja, radosti a inšpirácie pochádzajúce z pôsobivých skalných stien v tomto idylickom horskom kraji. Výnimočná architektúra a služby. To je Alpin Panorama Hotel Hubertus v Olangu/Valdaora v Pusterskom údolí. Z kedysi malého horského hostinca tu zásluhou rodiny Gasserovcov vyrástol obdivuhodný komplex. Overenú kvalitu a tradície však tento rok v hoteli obohatili čerstvou porciou noviniek.

 

hotel panorama hubertus

Foto: Alpin Panorama Hotel Hubertus

K hotelu pribudol jedinečný bazén Sky Pool, často označovaný za najkrajší v Južnom Tirolsku a kúpeľný areál Heaven&Hell Sky Spa. Ten sa nachádza na visutej terase s unikátnym korpusom stavby zaveseným strechou nadol. Ponúka šesť vyhrievaných vonkajších i vnútorných bazénov, tri vírivky, deväť sáun a ďalšie relaxačné oázy. V reštaurácii so siedmimi jedálňami si môžete vychutnať večeru s piatimi až šestimi chodmi. Samozrejmosťou je aj izba na mieru, napríklad s vlastnou saunou.

Keď ožije stavebnica

Každé dieťa milovalo stavanie kociek. Ak by sa detské kocky rozložili na zasnežený svah a zapálili sa v nich malé svetielka, ocitli by ste sa v rozprávke. Rozprávka sa stáva skutočnosťou v hoteli Amus chalets v stredisku Antholze/Anterselve, neďaleko Kronplatzu. Prvých hostí v hoteli privítajú už počas tohtoročných Vianoc. „Antholz Mittertal bol vždy mojím obľúbeným miestom, kde môžem na chvíľu zrelaxovať a mať čas len pre seba. Pri pohári dobrého vína mi napadlo, že by bolo úžasné podeliť sa s ostatnými o atmosféru a silu miesta, ktorú tu cítim. Tak vznikol Amus chalets hotel,“ rozpráva majiteľ hotela.

 

hotel ama stay

Foto: Hotel Amus Chalets

Jedna chatka pojme dvoch až piatich hostí na ploche sto metrov štvorcových a na dvoch poschodiach. Na prízemí s otvoreným krbom, fínskou saunou so švajčiarskej borovice a voľne stojacou wellness vaňou. Na poschodí sa nachádzajú spálne s panoramatickým výhľadom. K dispozícii je reštaurácia s vybranými kulinárskymi pochúťkami a neďaleko rozľahlé lyžiarske svahy s top infraštruktúrou.

Na prácu i relax

Túžite po nezávislosti? Tak vitajte v hotelovom komplexe AMA Stay v St. Vigil/San Vigiliu di Marebbe v chránenej krajinnej oblasti Fanes-Sennes-Braies. Je ideálny na relax, ale aj na prácu a život, napríklad pre digitálnych nomádov. All inclusive tu znamená skutočne kompletný servis. Únik z každodennej reality, teambuliding ale aj intenzívny brainstorming. V priestoroch, kde sa môžete sústrediť na prácu, ale aj sa kreatívne inšpirovať novými kontaktmi. K tomu útulné dizajnové ubytovanie vo viacerých kategóriách, výborné kvalitné jedlo a pitie a hneď za oknami uhrančivá panoráma Dolomitov aj južných Álp.

 

hotel ama stay

Foto: Hotel Ama Stay

V okolí sú terény ideálne na lyžovanie, bicyklovanie i pešiu turistiku. „Chceme sa stať obľúbenou destináciou tých najtvorivejších a najinovatívnejších ľudí,“ predstavujú svoju víziu bratia Markus a Klaus Prombergerovej, vedúci rodinného rezortu.

Pripravila: Petra Adamcová