Hotel Magnólia s príjemnou atmosférou a všestrannou starostlivosťou o hostí, s ideálnou polohou v centre svetoznámeho kúpeľného mesta Piešťany, odkiaľ je všetko na ,,dosah ruky“ a zároveň na nábreží rieky Váh, umožní návštevníkom dokonalo si vychutnať event alebo pobyt.

 

Recepcia1

 

UBYTOVANIE

Hotel s kapacitou 121 izieb patrí medzi najväčšie hotely v Piešťanoch a je tým správnym miestom, na ktorom nájdete všetko pre príjemne strávený pobyt v nádhernom kúpeľnom meste. Hotelové izby, z ktorých je výhľad na centrum mesta, pohorie Považský Inovec a rieku Váh prispejú ku komfortnému pobytu a spokojnosti klientov.

 

Izba601 1

Hotel exterier06

 

KONGRESY

Hotel Magnólia ponúka priestory na usporiadanie kongresov, konferencií, seminárov, školení, recepcií, firemných večierkov, teambuildingov a iných akcií. Na ich realizáciu sú k dispozícii priestory Veľkej kongresovej sály a konferenčných salónikov s výhľadom na panorámu Považského Inovca a s priamym vstupom na terasu a nábrežie rieky Váh. Vďaka flexibilným možnostiam usporiadania priestorov je možné pripraviť podujatie pre menšie skupiny ale aj veľké eventy až pre 300 osôb. V klimatizovaných kongresových priestoroch sa budete počas Vášho školenia cítiť príjemne za každého počasia.

 

IMG 0044 HDR Edit

 

CATERING

V hotelovej reštaurácii s priamym prechodom do kongresovej časti si vychutnáte jedinečné gastronomické chute. Vynikajúci catering a nápadité coffee breaky určite zapôsobia na všetkých hostí. Jedlá z čerstvých surovín sú vždy pripravené s profesionálnym prístupom kuchára.

 

IMG 0049 Edit

 

WELLNESS

Popri relaxácii po náročnom dni či po úspešnom rokovaní vám určite prídu vhod relaxačné procedúry poskytované v hotelovom Wellness centre, liečebné procedúry fyziatricko-rehabilitačnej ambulancii Rehamed Piešťany, či thajské masáže v masážnom centre THAI MASSAGE. Jedinečné relaxačné procedúry, oceníte najmä po úspešnom rokovaní alebo kongrese. Na regeneráciu síl môžete využiť masáž, rôzne druhy sáun a množstvo ďalších relaxačných procedúr.

 

wellness

 

RELAX

Priestory hotela sú ideálne nielen na firemné stretnutia ale aj na relaxačné pobyty v prostredí malebných Piešťan. Na svoje si prídu vyznávači wellnessu, páry, rodiny s deťmi a hostia, ktorí si chcú užiť relax, pohodu a odpočinok v náručí kúpeľného mesta.

 

Terasa zadna2

IMG 3649

 

VYBERTE SI PRE VAŠE FIREMNÉ PODUJATIE HOTEL MAGNÓLIA**** V PIEŠŤANOCH.

Text a foto: Hotel Magnólia ****

Viac info: www.hotelmagnolia.sk