Momentálna situácia súvisiaca s korona vírusom, ktorý spôsobuje ochorenie COVID 19 sa odráža v našom každodennom fungovaní. Mnohé firmy musia byť uzatvorené, ulice sú vyľudnené.  Všetci sa obávame a čakáme ako sa bude situácia vyvíjať, ako zvládnu naši zdravotníci záchranu tých, ktorí to budú potrebovať, ako ekonomicky zvládne krízu naša ekonomika i financie v našich domácnostiach.

 

home office uvod

 

Všetci pracujú na obmedzený režim a inak tomu nie je ani vo vydavateľstve Media/ST. Pracujeme však ďalej, niektorí z domu, iní z kancelárií. Tak nech sa páči, nahliadnite do zákulisia jednej časti vydavateľstva Media/ST a zoznámte sa s ľuďmi, ktorých možno poznáte z telefonickej komunikácie, alebo z podpisu pod publikovanými článkami.

Marcela Vachová, obchodná riaditeľka, pracuje z kancelárie

Ja a môj tím pracujeme stále s plným nasadením. Chceme klientov povzbudiť a ukázať im, že pozitívne myslenie a entuziazmus im pomôže prekonať neľahké obdobie. Stojíme pri nich a naďalej im pomáhame budovať ich značku a ukazujeme spoločnosti ich stabilitu.

 

home office 4

 

Alexandra Kosová, obchodné oddelenie TN, sekcia Top Trendy v bývaní, Top Fashion, Ekobývanie, pracuje z kancelárie

Táto situácia je pre každého z nás nová, preto bolo spočiatku ťažké sa s ňou stotožniť. Verím však, že pozitívne myslenie je základom dnešných dní, a hoci to znie už ako klišé, ale spolu to zvládneme. Som rada, že mám okolo seba zodpovedných ľudí, ktorých podpora ma dobíja energiou.

 

home office 2

 

Lýdia Kováčová, obchodné oddelenie TN, sekcia Top Horeca, Top Fashion, pracuje z kancelárie

V danej situácii na Slovensku ale aj vo svete nesmieme zabúdať aj na podporu našich klientov a zároveň aj ich povzbudenie v týchto neľahkých dňoch. Naše vydavateľstvo pracuje samozrejme aj v tomto neštandardnom režime na plno. Všetky webové portály Media/ST musia informovať a byť aktuálne k momentálnemu dianiu. Samozrejme každá z nás máme svoje rodiny a deti. O to horšie a komplikovanejšie je skĺbiť spolu prácu, rodinu a domácnosť. Reklama, propagácia, informovanosť a médiá ako také tu vždy boli aj budú, a preto verím, že táto neľahká doba čoskoro pominie. Hlavne veľa zdravia všetkým prajem.

 

home office 3

 

Janka Rožníková, obchodné oddelenie Žilina, sekcia Top Fashion, Ekobývanie

Svoju prácu vykonávam momentálne podľa potreby z kancelárie aj z domu. Aktuálna situácia sa prirodzene dotýka aj mňa, ale pri práci sa to snažím vytesniť, a podľa možností sa tým nechávam ovplyvniť čo najmenej. Dúfam, že tento stav nebude trvať dlho a znovu budeme žiť normálne.

 

home office 5

 

Petra Adamcová, redaktorka, weby Top Horeca, Top Trendy v bývaní a Ekobývanie, pracuje z domu

Z domu pracujem štandardne, momentálna situácia je pre mňa iná v tom, že mi pri práci "asistuje" môj 4 - ročný syn, ktorý za iných okolností navštevuje dopoludnia škôlku. Svoju prácu mám však veľmi rada, a preto si písanie ako také "vychutnávam" za všetkých okolností. Musím ale povedať, že pri komunikácii s respondentami (najmä zo segmentu HoReCa) vnímam, že majú obavy a pociťujú neistotu. Preto všetkým držím palce, vydržme to, kríza pominie. A to hlavné - pevné zdravie všetkým.  

 

home office 1

 

Petra Laclavíková, redaktorka, weby Stavebníctvo a bývanie, Top Trendy v bývaní, pracuje z domu

Pre mňa je práca z domu náročná, lebo nikdy nezavriem dvere od "kancelárie" a s pocitom, že idem domov. Stále mám v hlave čo treba ešte spraviť a  na čo som zabudla. A potom svoj notebook otváram a zatváram počas celého dňa aj desať krát.  Je ťažké oddeliť pracovný čas od domáceho :-)

 

home office 6

 

Prajeme všetkým našim klientom, čitateľom i fanúšikom hlavne veľa zdravia a trpezlivosti. Na príjemné trávenie voľného času na všetkých našich webových portáloch nájdete zaujímavé články a informácie z rôznych oblastí. Už v týchto dňoch pre vás pripravujeme aj printové vydanie magazínu Ekobývanie, ktoré vyjde na jeseň.

Text: Petra Adamcová

Prečítajte si tiež: Cestovať prostredníctvom virtuálnych prehliadok múzeí a galérií môžete aj dnes

virtual machu picchu