Očarujúce výhľady do krkonoškých hôr, atraktívne turistické trasy a na dosah najmodernejší lyžiarsky areál. Štýlový Hotel Olympie dáva svojim hosťom všetko, čo očakávajú od oddychu na horách. A ešte čosi navyše. Tu sú skutočne vítaní.

 

001 hotel olympie pokoj

 

Na kvalite ubytovania si majitelia Hotela Olympie v malebnom údolí Svätého Petra v Špindlerovom Mlýne dajú záležať. Horský hotel je čerstvo zrekonštruovaný. Kompletnou obmenou prešli hotelové izby, predtým vonkajšia terasa a od základov vybudovali nové wellness. A modernizácia stále pokračuje. Každý rok v Hoteli Olympia na hostí čakajú novinky a vylepšenia. Jeho majiteľka a zároveň riaditeľka Ilona Nejezchlebová tvrdí, že hotel prechádza zmenami po každej letnej sezóne.

„V prípade Hotela Olympie je víziou budúcnosti do hotela neprestávať investovať. S postupnými renováciami sa našim hosťom snažíme poskytnúť vždy niečo nové, pretože si želáme, aby sa k nám stále vracali. V neposlednom rade sa hotel snažíme viesť v priateľskom a rodinnom duchu, čo naši hostia oceňujú a často zmieňujú aj vo svojich následných hodnoteniach,“ naznačila smerovanie zariadenia.

Sama upresňuje, že hotel sa zameriava aj na rodiny s deťmi, no vítaný je každý hosť. „Disponujeme bazénom, detským kútikom, v lete detským ihriskom, trampolínou a pergolou s grilom, v reštaurácii ponúkame detské menu a podobne. Hotel si ale obľúbili aj páry a s výstavbou konferenčnej sály k nám začali jazdiť klienti za účelom firemných akcií. Nie sme vyhranení jednej sorte klientely, naopak naším cieľom je, aby si u nás naozaj všetci naši hostia prišli na svoje a cítili sa skutočne dobre a vítaní,“ pozýva na sever Čiech do Špindlerovho Mlýna Ilona Nejezchlebová.

 

VS5 6161 ren

 

Dizajnové izby a apartmány pripomínajú vzhľadom horský chalet. Vďaka vkusne a moderne zariadeným interiérom, ktoré sú plné drevených prvkov, izby pôsobia naozaj útulne. Všetky sú nefajčiarske, majú wi-fi, malú chladničku-minibar, smart TV, trezor, kúpeľňu so sprchovacím kútom a fénom, niektoré z nich aj balkón. Všetkých 37 izieb spĺňa klasifikáciu *** superior. Okrem štandardným dvoj a trojlôžkových izieb si hostia môžu vybrať rodinné izby a apartmány s dvoma oddelenými spálňami.

 

030 hotel olympie

 

Balzamom na telo i dušu s jedinečným výhľadom je hotelové wellness. Tak ako na hory patria pekné dni, tak v horskom prostredí neprekvapí ani štipľavý mráz a poriadna horská fujavica. Vtedy je podľa šéfky Hotela Olympia Ilony Nejezchlebové lákavejšie zaliezť pod teplú deku alebo do wellness.

„U nás na hostí čaká príjemné prostredie s vyhriatymi saunami, bylinkovými kúpeľmi, SPA-rituálmi, ktoré ich zanesú až do ďalekej Indooceánie a predovšetkým potom kozmetika a masáže od skúsených masérov. Nechýba ani bazén s protiprúdom a masážnou lavicou, whirlpool, Kneippov chodník alebo vonkajšia terasa s ležadlami na slnenie,“ vymenováva možnosti hotelového wellness a tým, že vo večerných hodinách si ho hostia môžu užiť v súkromí ako privátnu službu.

 

DSC 3613

wellness sauny mala

 

Hotel Olympie v Špindlerovom Mlýne poskytuje svoje atraktívne priestory pre súkromné a firemná akcie, konferencie, semináre, teambuildingy, športové sústredenia i rodinné stretnutia. V hoteli sa nachádza hneď niekoľko priestorov pre väčšie podujatia - kongresová sála s kapacitou až 65 osôb a najmodernejšou technikou, zimná záhrada s nádhernými výhľadmi až pre 55 osôb, prípadne salónik v reštaurácii Elán v centre mesta.

„Obľúbená je kombinácia vnútorných a vonkajších priestorov, ktorá sa hojne využíva napríklad na svadbách, ale aj pri joga pobytoch - cvičiaci tak môžu dať pozdrav Slnku z voňavého trávnika v hotelovej záhrade,“ poukazuje Ilona Nejezchlebová na zaujímavé možnosti hotelového komplexu.

 

DSC 9038 Olympie

 

Pripomína, že hostia, ktorí si pobyt zarezervujú priamo, alebo zvolia online rezerváciu cez webový portál www.olympie.cz, získajú v hoteli výhody vo forme rôznych zliav (reštaurácie, outdoorové športy, požičovne športového vybavenia, lacnejšie skipassy), možnosť výberu izby a hlavne neobmedzený vstup do celého wellness kedykoľvek počas jeho otváracej doby.

nahledy 071

018 hotel olympie

 

Text: BK
Foto: Hotel Olympie
Viac na: www.olympie.cz
INSTAGRAM: TU
FACEBOOK: TU