Kongres, konferencia, galavečer, svadba či kino uprostred liptovskej prírody s ubytovaním v malebných chalupách či novučkých penziónoch. Predstavujeme vám nové unikátne Kongresové centrum TIS ideálne na usporiadanie vášho firemného alebo súkromného eventu priamo v Rezorte Gothal Liptovská Osada.

 

gothal 1

 

Multifunkčné centrum TIS je vybavené najmodernejšou technikou a je pripravené ponúknuť priestor na nové zážitky, vedomosti či zábavu počas firemného eventu či súkromnej akcie. Dve variabilné a viacúčelové miestnosti komfortne usadia spolu viac ako 240 osôb, foyer s vlastnou kuchyňou a barom zasa poskytne dostatok miesta na stravovanie všetkých hostí v prípade celodenného podujatia.

Budova kongresového centra TIS sa nachádza neďaleko ubytovacích kapacít spolu s viac ako 400 lôžkami. Rezort ponúka viacero typov ubytovania. Dvojpodlažné chalupy, v ktorých sa komfortné vybavenie mieša s tradičnými prvkami slovenského folklóru. Chalupy obklopuje osem penziónov s dvoj až štvorlôžkovými izbami s možnosťou oddelenia všetkých lôžok na samostatné postele, apartmány pre náročných klientov a jeden apartmánový dom s priestrannými apartmánmi.

Priamo oproti kongresovému centru stojí veľkorysá Koliba Liptov, ktorá poskytuje tradičnú poctivú domácu kuchyňu a je najväčšou kolibou na Liptove. Len niekoľko krokov od ubytovacích kapacít a koliby je situovaný komplex vodného sveta s bazénmi pre všetky vekové kategórie. Ponúka wellness, športoviská a možnosť zábavy počas firemných akcií.

Hlavnou výhodnou Kongresového centra TIS je nielen jeho špičkové technické vybavenie, ale predovšetkým jeho modifikovateľné a variabilné priestory, ktoré pozostávajú z: foyer –spoločenská miestnosť, zasadačka 1 – veľká konferenčná miestnosť a zasadačka 2 – kongresová sála.

Foyer - spoločenská miestnosť

Priestorovo najväčšia časť kongresového centra foyer pre 120 osôb. Priestranný a dobre presvetlený priestor tejto miestnosti môžete využiť ako jeden celok alebo zasunutím mobilnej steny „ukrojíte“ z jeho časti a vytvoríte priestor so samostatnou odhlučnenou konferenčnou miestnosťou. Samozrejmosťou sú príručné sklady, šatňa pre hostí či registračný pult. Možnosť využitia: súkromné eventy – svadba, banket, bál, tanečné podujatie, výstava, firemné podujatia.

 

gothal 2

 

Zasadačka 1 – veľká konferenčná miestnosť

Zasadačku, v ktorej plnohodnotne usadíte až 80 ľudí (kinosedenie) resp. 64 ľudí (školské sedenie so stolmi), získate pridaním mobilnej odhlučnenej steny do časti vstupnej sály. Samostatný priestor s denným svetlom a kompletným audiovizuálnym vybavením poskytne skvelé zázemie na firemné eventy, prezentácie, prednášky, semináre, workshopy, menšie kino alebo školenia.
Samozrejmosťou je špičkové audiovizuálne vybavenie (projektor, plátno, WiFi, mikrofón, popisovateľná stena).

 

gothal 3

 

Zasadačka 2 - kongresová sála na eventy vo veľkom štýle

Usaďte svojich divákov či zamestnancov do jedného z 10 radov kaskádovitého priestoru pripomínajúceho divadlo či kino, zatemnite okná, spustite plátno, priveďte hosťa na pódium a program sa môže začať. A po skončení? Vďaka modulovateľnosti miestnosti stlačením gombíka za niekoľko minút premeníte kongresovú sálu na veľkorysú sálu s tanečným parketom, kde môžete pridať banketové stoly so sedením.

 

gothal 4

 

Kongresová sála je ideálna na veľké spoločenské akcie, ktoré si vyžadujú hudobnú produkciu či projekciu na plátno a skvelý výhľad na pódium. V prípade firemného eventu oceníte zabudované pracovné stolíky pri každom zo 160 sedadiel. V prípade školského sedenia sála pohodlne pojme 70 stoličiek so stolom.

Multifunkčné využitie sály je priam predurčené na profesionálne firemné aj súkromné podujatia. Možnosť využitia: kino, divadlo, koncert, konferencia, prednášková miestnosť, galavečer alebo ples s banketovým sedením. Sála ponúka nadštandardné kompletné technické vybavenie na akékoľvek kultúrne či spoločenské podujatia alebo konferenciu vo veľkom štýle.

Naplánujte si s našim eventovým tímom Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript. firemné podujatie či súkromnú akciu v Gothale!

Viac informácií: www.gothal.sk