Známy a obľúbený bratislavský biznis hotel vyniká svojou vysokou kvalitou služieb, ktorú ocení každý návštevník. Hotel NH Bratislava Gate One je vyhľadávaný domácou i zahraničnou klientelou, aj vďaka výhodnej polohe priamo v obchodnej štvrti v Ružinove neďaleko letiska.

 

nh gate one celok

 

Skvelá voľba pre váš kongres
Hotel NH Bratislava Gate One je tá  najlepšia voľba pre váš kongres. K dispozícii máte 10 moderne vybavených konferenčných miestností s vysokou flexibilitou usporiadania a denným svetlom, pričom maximálna kapacita je až 600 osôb. Bufetové obedy a coffee breaky s kvalitnou kávou a stolným futbalom ocenia aj najnáročnejší hostia. V priestrannej hotelovej hale s najväčším krištáľovým lustrom v Európe je možné vystaviť aj automobil.

 

 NH Bratislava Gate One recepcia

 

Špičková gastronómia
Chutné jedlá si môžu vychutnať nielen hoteloví hostia, ale aj ostatní návštevníci. Hotelová reštaurácia ponúka lokálne, ale aj európske špeciality formou à la carte. V pracovné dni máte k dispozícii aj bohatý bufetový obed. V lobby bare sa podáva skvelá káva RED DOOR BLEND od Julius Meinl a pivo ERB. Špecialitou je med HONEY BUNNY, pochádzajúci od včiel chovaných na hotelovej streche.

 

nh gate one reštaurácia

 

Unikátna digitálna služba

Hotel je súčasťou siete NH Hotel Group, ktorá na jeseň 2018 predstavila inovatívnu trojkombináciu digitálnych služieb, ako prvý medzinárodný reťazec na svete. Využiť ju môžete na mobiloch prostredníctvom aplikácie NH APP. K dispozícii je vo väčšine európskych NH hotelov a onedlho sa rozšíri aj na ďalšie destinácie po celom svete.


Služba FASTPASS je bezplatná a zahŕňa:
1. ONLINE CHECK-IN
2. VÝBER IZBY podľa vlastných preferencií
3. ONLINE CHECK-OUT

 1366x410sinrecorte

 

Za body – exkluzívne benefity
Zbierajte body a vymieňajte ich za exkluzívne benefity, zľavy, alebo dokonca bezplatné prenocovania. Už 8,5 milióna ľudí z celého sveta si užíva výhody programu NH Rewards v kategóriách Blue, Silver, Gold, alebo Platinum. Klient sa zaregistruje a zbiera body za prenocovania v hoteloch NH Hotel Group (NH Hotels, NH Collection, Hesperia Resorts and Nhow) . NH Rewards je v ponuke v 400 hoteloch v 30 krajinách sveta.

 

DIGITALSIGNAGE cover SK

 

Zľavy pre firmy, či podnikateľov
Ak podnikáte odporúčame využiť BPC program (Benefit program for companies), ktorý je určený malým a stredným firmám, ako aj podnikateľom - jednotlivcom. Stačí sa iba zaregistrovať a pri priamych objednávkach pobytov v sieti NH Hotel Group, získa vaša firma výhody v podobe minimálne 10% zľavy z ceny pobytu, či už pri pracovných, alebo súkromných cestách. BPC je v ponuke v 380 hoteloch v 30 krajinách sveta.

 

Text a foto: Hotel NH Bratislava Gate One

Viac na: www.nh-hotels.com/hotel/nh-bratislava-gate-one