Hotel Royal***, trojhviezdičkový hotel v srdci stredného Slovenska , v najväčšom horskom centre v Podpolianskom regióne a v nádhernom prostredí Veporských Vrchov v nadmorskej výške 950 m.

 

Súčasťou hotela je aj chatová osada*, v ktorej je poskytované ubytovanie v pätnástich 6 až 10 lôžkových bungalovoch s celkovou kapacitou 116 lôžok. Bungalovy sú vybavené kuchynkou, TV, sprchou a WC. Pri chatovej osade je posedenie s možnosťou grilovania a varenia v kotlíku, kde si môžete oddýchnuť po celodennom programe. Priamo pri chatovej osade sa nachádza aj detské a multifunkčné ihrisko.

 

Hotel Royal 1

 

Ubytovanie
Hotel ROYAL - disponuje 37 dvojlôžkovými vkusne a príjemne zariadenými izbami a dvomi apartmánmi s celkovým počtom 78 stálych a 10 prístelkových lôžok. Každá izba je vybavená TV, rádiom, telefónom s priamou voľbou, pripojením na internet (Wi-Fi), trezorom, vaňou, alebo sprchou.

 

13754542 524357691102164 4140924433588931347 n

 

Spoločenské podujatia a konferencie
Hotel Royal ponúka možnosť usporiadať stretnutia a udalosti rôzneho rozsahu, charakteru a na rôznych úrovniach. Reštaurácia s kapacitou 100 miest je vhodná na usporadúvanie spoločenských podujatí - recepcií, banketov, svadieb, plesov, rodinných osláv, vrátane zabezpečenia kultúrno-zábavného programu. Okrem toho je k dispozícií bistro, 2 bufety (z toho 1 len v zimnom období) a denný bar. Pre semináre, kongresy, školenia, workshopy, prezentácie firiem, obchodné rokovania, tlačové a mediálne stretnutia je k dispozícii prvá konferenčná miestnosť pre 70 ľudí, vybavená audiovizuálnou technikou , alebo druhá konferenčná klimatizovaná miestnosť, pre 90 osôb v školskom sedení. Okrem toho môžete využiť aj malý salónik pre uzavretú spoločnosť.

 

14480548 547140352157231 8451949462409032255 o

 

Wellness a relax
V rámci aktívneho a relaxačného odpočinku Hotel Royal ponúka celoročne fínsku saunu, relaxačný bazén, hydromasážnu vaňu a možnosť rôznych druhov masáží na objednávku.

 

bazn

 

Leto  a lukostreľba
Súčasťou hotela je aj multifunkčné ihrisko, kde si naši návštevníci môžu zahrať rôzne športové hry a aktivity, ako minifutbal, basketbal, tenis, volejbal a hádzaná. Ďalšou možnosťou je zapožičiavanie bicyklov a kolobežiek. Okolie hotela ponúka širokú možnosť pešej turistiky a zberu húb. Podľa dohody na objednávku si môžete vyskúšať aj jazdenie na koni. Lukostreľba - zažite atmosféru lovu s lukom na vlastnej koži a zastrieľajte si na horskej lukostreleckej strelnici rovno pod lesom. Strieľať budete na klasické kruhové terče i lovecké 3D terče zvierat v životnej veľkosti. Sezónny lukostrelecký areál pre lukostreľbu /máj-október/ spravuje v spolupráci s Hotelom Royal LUKOSTRELEC.COM. Využiť môžete lukostrelecké teambuildingové akcie pre firmy a organizácie.

Zima
V areáli Hotela ROYAL sa nachádza lyžiarske stredisko, prispôsobené so svojím svahom aj pre rodiny s deťmi, alebo začiatočníkov. Svah sa denne upravuje a podľa potreby zasnežujeme. K dispozícii sú dva lyžiarske vleky s kapacitou 1 050 osôb/hod. a jeden detský vlek s dĺžkou 70 m. Hotel svojim návštevníkom ponúka možnosť nočného lyžovania, zapožičiavanie lyžiarskeho vybavenia a ski servis. Okrem lyžovania a snowbordu máte aj možnosť, si zakorčuľovať na multifunkčnom ihrisku.

 

akcie1

 

Atrakcie okolia
Určite sa nechajte očariť krásami a výtvormi tamojšej prírody, medzi ktoré patria zaujímavé prírodné úkazy. Vodopád Bystré, vysoký 23 metrov, patrí medzi najmohutnejšie vodopády na Slovensku. Ďalej Melichova skala, ktorá bola vyhlásená za prírodnú pamiatku, či sa môžete odviesť na historickom vlaku Čiernohronskej železnice dlhej 40 km. 

 

Na vašu návštevu sa teší Hotel Royal. 

 

 

Text a foto: Hotel Royal
Upravila: Lenka Drgoncová
Viac na: www.hotelroyal.sk a   fb - Hotel Royal látky