Upiecť chutný prírodný chlieb bez chémie a droždia je dnes umenie. V súčasnej dobe sa viacerí z nás zamýšľajú nad svojim zdravím.  Chlieb, ktorý sa začal vyrábať a predávať v rôznych potravinových reťazcoch, už často s tradičným chlebom nemá moc spoločné. Je plný chemických látok a stabilizátorov. Avšak zdravý životný štýl núti ľudí po zmene k lepšiemu – jesť kvalitu! Preto  je  ideálnou voľbou Burobinský chlieb. 

 

9

 

Burobinský chlieb je rodinný podnik, ktorý každý bochník chleba pečie s láskou, ako kedysi na  pohostenie pre svojich príbuzných a známych so zodpovednosťou za výrobu a s úctou k chutnému čerstvému chlebu.  Cieľom firmy  je ponúknuť ľuďom čo najchutnejší a najzdravší chlieb, pečený podľa receptov štátnych noriem SSSR, bez škodlivých látok, chemických prísad a živočíšnych tukov.

 

11

 

Pokrm Rusov 

Borodinský chlieb sa dlhú dobu používal ako zádušný pokrm v Rusku a nakoniec sa stal symbolom Rusov.  Upiecť ho nie je jednoduché, pretože ide o náročnú  výrobou s neobvyklými surovinami, ako je napríklad koriander, či trstinová melasa.

 

17

 

Zdravá verzia chleba

Burobinský chlieb je tradičný ruský pôstny chlieb vyrobený z prírodných surovín, bez chemických prísad, bez droždia a živočíšnych tukov.  Ručne pečený chlieb je v súčasnosti rarita.  Na jeho výrobu sa používa najkvalitnejšia celozrnná múka,  biozložky a žitný kvások. Vďaka vysokému percentu podielu žitnej múky je chlieb bohatý na vlákninu a obsahuje veľa minerálnych látok. Chlieb je prirodzene bez laktózy a umelých konzervačných látok. Je to ideálny chlieb zdravej výživy. O jeho kvalite svedčia recenzie nie len z Čiech a Slovenska. 

 

12

 

Vyberte si svoj chlebík

Sedem  vysoko chutných druhov Burobinského chleba –  tradičný Borodinský s charakteristickou vôňou koriandru, ChutnýChutný s hrozienkami a orechmi, Chutný s hrozienkami, Litavský, Ruský  bez cukruFitnes so slnečnicovými a ľanovými semienkami sa ručne pečie. Okrem chleba Burobinskij ponúka i chlebové sucháriky, ktoré sú vhodné pri obezite a problémoch s trávením,  pretože upokoja hlad a dodajú významné živiny.

 

20

 

Starajte sa o svoje zdravie! Objednať si môžete na stránke, alebo zakúpiť v obchodoch v Čechách i na Slovensku.   

 

Text: Lenka Drgoncová

Foto: Burobinskij

Viac na: www.burobinskij.eu