Spiš je malebný. Ktorýmkoľvek smerom sa vyberiete, všade je čo vidieť a zažiť. Množstvo nevšedných miest na spoznávanie i cyklistických a turistických trás na zdolávanie.

 

1 12 1

 

Len na skok do atraktívneho Slovenského raja i Vysokých Tatier, na dosah sú unikátne pamiatky chránené UNESCO-m Spišský hrad, Spišská Kapitula i Levoča.

A po výlete relax takmer v súkromnom bazéne a vírivke. Wellness a relax Penzión Lacov dom ponúka presne to, čo dnes turisti, či rodiny s deťmi od ubytovania na Slovensku očakávajú. Dostatok súkromia, málo ľudí a veľa možností pre oddych.

Penzión sa nachádza v malej dedinke Klčov na polceste medzi Levočou a Spišským hradom. Novovybudovaný apartmánový komplex v tichom prostredí ponúka len tri apartmány. Každý s vlastnou terasou a prístupom k bazénu.

 

1 5

 

V každom dizajnovo zariadenom apartmáne sa môžu ubytovať štyri osoby a tak majitelia uisťujú, že v Lacovom dome nebude naraz viac ako dvanásť ubytovaných.

V izbe čaká hostí kompletne vybavená kuchyňa, ale dokonca aj práčka, chladnička a umývačka riadu, takže naplánovať sa dá aj dlhší pobyt s rodinou. Bonusom je z izby prístupná terasa s posedením, gril i minibar.

 

1 13

 

Ďalšie atraktívne vychytávky čakajú hostí penziónu, keď vyjdú na terasu. Takmer šesť a pol metrový privátny bazén s 27-stupňovou vodou. Od každodenného stresu si oddýchnete vo wellness zóne, kde môžete využiť vírivku, fínsku saunu a infrasaunu, či ochladzovacie sprchy.

Penzión disponuje parkoviskom, požičovňou bicyklov a v zime úschovňou lyžiarskej výstroje. A ani hladní nezostanete. V cene ubytovania sú zahrnuté výdatné raňajky vo forme bufetových stolov.

 

1 4

1 7

1 17

1 10

 

Text: BK
Foto: Penzión Lacov dom
Viac na: www.lacovdom.sk