Výborná lokalita, osobitý prístup, moderné kongresové priestory pre firemné akcie a dokonalé thajské masáže v novootvorenom masážnom centre Sabai Harmony. Harmony Club Hotel Ostrava je dobrá adresa pre biznis klientelu.

 

000029 000241

 

Aj v pomerne veľkom hoteli nemusí byť hotelový hosť len anonymné číslo izby. V Harmony Club Hotel Ostrava si ctia individuálne požiadavky každého, kto chce využiť ich ubytovacie kapacity, alebo sa zaujíma o služby reštaurácie, či kongresového centra.

 

Harmony Ostrava street view

 

Ak treba, ubytovaným poskytnú nadštandardný servis, pripravia rodinnú oslavu na kľúč, alebo zabezpečia konferenciu pre 150 hostí. Nerobia podľa šablóny. Riadia sa podľa toho, akú majú ich hostia predstavu.

 

000075 461 02

 

Ako uvádza riaditeľka hotela Lucie Haplová, takýto prístup je ich devízou. „Sme veľký hotel, ale to domácke rodinné prostredie sa nám darí udržiavať. Vieme urobiť akciu pre významnú firmu, až po rodinné stretnutie. Vždy prihliadame k individuálnym požiadavkám. Firma potrebuje niečo iné, ako rodinná oslava,“ poukazuje Lucie Haplová na filozofiu hotela v centre Ostravy.

Harmony Club Hotel Ostrava je novozrekonštruovaný konferenčný hotel. Jeho silnou stránkou je poloha. Do centra mesta je to päť minút. Stojí v blízkosti dôležitých úradov a firiem. Ľahko dostupný je autom i verejnou dopravou.

 

double room

0Z1A5470

 

Biznis hotel ponúka pohodlné ubytovanie v 153 izbách. Priamo pri hoteli je k dispozícii priestranné parkovisko vhodné aj pre parkovanie autobusov. Je ideálnym miestom pre firemné rokovania i odpočinok počas služobných alebo súkromných ciest. „Dôležité je, aby sa hostia u nás cítili príjemne. Uvedomujeme si, že sú to obchodníci, častokrát na cestách. Pripravíme im zázemie, aby si dobre oddýchli, načerpali sily do ďalšieho dňa. U nás dostanú naozaj nadštandardné raňajky,“ vyzdvihuje riaditeľka hotela ďalší z dôvodov, prečo sa hostia do ostravského hotela Harmony Club radi vracajú.

Upozorňuje na rodinné izby, ktoré poskytujú apartmánové ubytovanie s pridanou hodnotou hotela. „Hostia, ktorí sa ubytujú dlhodobo, majú súkromie bývania s obývačkou a kuchynkou, môžu byť sebestační, no navyše majú k dispozícii luxus hotela, služby chyžnej, recepcie a každé ráno pestré raňajky.“

83063690 2526925030912419 299103846070747136 o

 

Harmony Club Hotel Ostrava je bezkonkurenčný aj ponukou kongresových priestorov. Pre záujemcov má k dispozícii čerstvo zrekonštruovanú konferenčnú sálu a šesť menších konferenčných miestnosťami s celkovou kapacitou 300 osôb. Všetky priestory sú presvetlené denným svetlom. V rámci organizovania kongresových akcií ponúka ucelený gastronomický servis s vysokou možnosťou individualizácie - coffee breaky, obedové menu, rauty a výber z A la Carte.

 

000075 461 01

000065 602 02

 

Pre tých, ktorí chcú spojiť pobyt s relaxom a starostlivosťou o zdravie, je v hoteli pobočka Centra thajských masáží Sabai Harmony. Kombinuje tradičné thajské masážne techniky s najmodernejšími trendmi v starostlivosti o telo. Stále však vychádza z thajskej tradície, ktorú ctí a tomu zodpovedá aj unikátne prostredie s pokojnou atmosférou, v ktorej masáže prebiehajú. A je to tiež um a ľudský prístup thajských terapeutiek, ktorý do masážneho centra denne privádza nielen hotelových hostí.

 

Sabai Gabrieala Partyšová

0Z1A8193

 

Text: BK
Foto: Harmony Club Hotel Ostrava
Viac na: www.harmonyclub.cz/hotel-ostrava-ubytovani.html