Grand Boutique Hotel Sergijo, luxusný business a wellnes hotel sa nachádza v prekrásnom pokojnom prostredí v parkovej zóne pri jazere Sĺňava, ale zároveň neďaleko od rušného centra mesta Piešťany a kúpeľov. Hostia majú možnosť využívať ambulantnú kúpeľnú liečbu v najvýznamnejších európskych kúpeľoch svojho druhu.

 

sergijo

 

Základnými prírodnými liečivými zdrojmi piešťanských kúpeľov sú sadrovo-sírna termálna voda s teplotou 67-69°, ktorá sa aplikuje formou bazénových a vaňových kúpeľov a liečivé sírne bahno, ktoré sa aplikuje vo forme čiastočných alebo celkových zábalov. Kúpele sú zamerané na liečbu chorôb pohybového ústrojenstva a nervových chorôb.

Ubytovanie

Hotel ponúka luxusné ubytovanie v 25 izbách a apartmánoch v dizajnovom štýle s rozlohou 28 - 45 m². Izby sú vybavené talianskym nábytkom, posteľami s BIO matracmi, kreslami resp. pohovkou na sedenie. Súčasťou vybavenia je minibar, trezor, TV so svetovými televíznymi stanicami, kúpeľňa s wellness sprchami Hans Grohe a množstvom doplnkov ako exkluzívne osvetlenia a obrazy. Bonusom všetkých izieb je balkón s excelentným výhľadom na jazero a bezplatným rýchlym WIFI pripojením na internet.

 

sergijo 4

 

Gastronómia

Súčasťou hotela je LA REINE reštaurácia, jedinečná svojho druhu v Piešťanoch i okolí. Má vynikajúce menu zamerané na steakové menu a medzinárodné špeciality. Kaviareň LA BELLA ponúka posedenie v príjemne dekorovanej kaviarni v talianskom štýle so širokou ponukou káv, dezertov, talianskych kávových kokteilov a tapasov. Anglický LOBBY a CIGÁR BAR - exkluzívny bar v staroanglickom štýle s biliardom, so sedením pre 20 osôb a ponukou exkluzívnych koňakov, kubánskych cigár a nápojov. K dispozícii v miestnosti je aj šachový stôl a karaoke, taktiež miniruleta.

 

sergijo 2

 

Wellness centrum

Grand Boutique Hotel Sergijo má vlastné wellnes centrum so širokou ponukou profesionálnych a liečebných masáži, shiatsu, masáží lávovými kameňmi, čínskych i thajských masáží. Hotelové beaty centrum disponuje paletou beauty a kozmetických ošetrení pre dámy aj business ošetrení pre pánov. Samozrejmosťou je manikúra, pedikúra a kadernícke služby. Súčasťou je i fínska sauna pre 12 osôb, perličkový kúpeľ pre dokonalý relax a oddych.

 

sergijo 5

 

Pobytové balíčky

V ponuke hotela nájdete zaujímavé wellnes pobyty, beauty pobyty, ako i pobyty pre seniorov. Hotel sa orientuje aj na organizovanie firemných akcií a školení, k dispozícii sú dva rokovacie salóniky s technikou a projektormi. V ponuke je aj párty a komplexný business servis.

 

sergijo 3

 

Viac informácií: www.grandboutiquehotel.sk