penthouseapartments 25

Hneď pri vstupe do tohto apartmánu nás okamžite očarilo jeho svieže a útulné zariadenie, akoby inšpirované prírodou. Na posteli nás čakali uteráky, osušky a dokonca župany. V kúpeľni zase okrem sprchového kútu aj vaňa. Nechýbala ani plne vybavená kuchyňa v ktorej sme si mohli uvariť naše obľúbené dobroty bez otravného umývania riadu. Okrem chladničky, mrazničky, či mikrovlnky sme v nej totiž našli aj umývačku riadu, či indukčnú pec. Najesť sme sa mohli v útulnej jedálni a relaxovať v obývacom priestore vybavenom LED televízorom s plochou obrazovkou, či spoločenskými hrami. Vysokorýchlostné Wi-Fi pripojenie bolo samozrejmosťou.

penthouseapartments 12 1

penthouseapartments 9 1

Keď sme sa však pozreli na balkón, očaril nás nielen úchvatný výhľad na okolitú prírodu, ale hlavne vírivá vaňa, ktorú sme si mohli užiť v každom počasí. Nachádzala sa totiž na krytej terase a ponúkla nám niekoľko prednastavených programov. Nič nám jednoducho v tomto krásnom apartmáne nechýbalo. Ba čo viac, veľké plus pripisujem kvalite matracov. Vo väčšine hotelov nájdete totiž príliš mäkké matrace, z ktorých sa zobudíte viac dolámaný, ako oddýchnutý. V apartmánoch Penthause na Oravskej priehrade sa mi toto nestalo. Hneď keď som si ľahla do postele, cítila som sa ako v bavlnke.

 penthouseapartments 14 1

penthouseapartments 2 1

Oddych v Apartmánoch na Oravskej priehrade sme si užili a vrelo ju odporúčam každému náročnejšiemu dovolenkárovi. Cez deň sme využívali bohaté možnosti turistiky v okolí a večer sme si spríjemnili prechádzkou k Oravskej priehrade, ktorá bola len pár metrov od luxusného apartmánu. Určite sa sem plánujeme vrátiť aj na lyžovačku a užiť si toto krásne prostredie aj v zimnom období. Pri troche šťastia možno aj s poriadnou snehovou nádielkou.

penthouseapartments 19

penthouseapartments 9 1

REZERVUJTE SI ! 

Telefón: 0914 263 263

mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

https://www.penthouseapartments.sk/