V ôsmom online webinári venujúcom sa konceptu "ghost kitchen" organizovaných spoločnosťou RATIONAL bude témou ich rozvoj. Ako sa časom zmenili a aké modely budú v budúcnosti kľúčové a úspešné? Medzi rečníkmi budú znovu uznávaní odborníci z celého sveta, ktorí majú už niekoľko úspešných rokov za sebou.

 

rational webinar 2

 

Svoju úspešnú prevádzku predstaví Simele Shange z Jozi Cloud Kitchen z Juhoafrickej republiky. Spoluzakladateľka startupu so sídlom v nemeckom Mníchove Melina Michna sa zase podelí o svoj príbeh, ktorý stojí za novým vzrušujúcim modelom rozvozu vegánskej kuchyne. Daniel Gantenberg, konateľ nemeckej siete reštaurácií Enchilada prehovorí o úspechu jeho značiek, a tiež o tom, ako vedľa seba môžu úspešne fungovať kamenné a virtuálne reštaurácie. Už známou a zabehnutou tvárou, ktorá sa zúčastňuje každého webinára, bude Stephan Leuschner zo spoločnosti RATIONAL, ktorý sa bude venovať téme hybridných modelov a téme ako môžu zvýšiť výnosy ghost kitchen. 

 

rational webinar 1

 

Online webinár bude prebiehať 6.7.2022 od 14:00. Webinár bude v anglickom jazyku a prihlásenie je úplne zadarmo na stránke rational-online.com/ghost-kitchen-talk.