Je to miesto, kde budete mať čas pre seba, kde dožičíte telu trochu relaxu, prečistíte si hlavu od každodenného stresu a zabudnete na povinnosti. Dopriať si príjemnú masáž vo vírivej vani, nabrať sily vo wellness, či pravidelné saunovanie je dnes jednoduchšie ako kedykoľvek predtým. Všetky tieto vymoženosti môžete mať doma.

 

Sanika spa_Vírivky

 

Mať vlastnú vírivku v domácom prostredí je na nezaplatenie. Relaxovať kedykoľvek mám chuť musí byť príjemným spestrením využívania vlastného voľného času. Navyše viete, čo používate, pretože máte dokonalý prehľad o čistote vody a jej hygienickej nezávadnosti.

Majú najrôznejšie tvary a veľkosti modelov od najluxusnejších biznis typov, cez modely s športovou i relaxačnou masážou. Trenčianska spoločnosť Sanika Group sa zameriava na rodinné modely vírivých vaní a vonkajšie vírivky. Zohľadňuje potreby nielen malých detí už od troch rokov, ale aj seniorov a osôb s pohybovým obmedzením.

Obchodný riaditeľ spoločnosti Sanika Group Juraj Valach potvrdil trend neustáleho nárastu záujmu o vlastné domáce wellness. Tvrdí, že aktuálne majú na výber asi 40 modelov víriviek od dvojmiestnych, až po sedemmiestne a  dokonca deväťmiestne swim spa, ktoré kombinujú vymoženosti vírivky a bazéna.

„Každý jeden model má svoju myšlienku a je určený pre daného klienta respektíve rodinu. Naše vane využívajú iba technicky najpokročilejšie filtrácie a dezinfekciu vody od globálnych výrobcov. Sme radi, že môžeme prispieť svojou proaktivitou a kvalitným servisom zákazníkom, ktorí majú jasné predstavy o tom, ako má ich vírivá vaňa alebo swim spa vyzerať,“ poznamenal.

Sanika Group v roku 2015 získala exkluzívne zastúpenie renomovanej značky vírivých vaní a swim spa – Canadian Spa International, ktorá má celosvetové zastúpenie vo vyše 25 štátoch. S odstupom času hodnotia rozhodnutie priniesť slovenským zákazníkom produkty od Canadian Spa International ako jedno z najlepších. Svedčí o tom neustály záujem, dobré referencie a spokojnosť klientov.

„Samotná značka Canadian Spa International je veľmi proklientsky orientovaná, a na to, aby ste si udržali licenciu, musíte spĺňať veľmi veľa detailov, ako sú vzorky v showroomoch, neustále školenia, odbornosť v danom segmente a v neposlednom rade kvalitne fungujúci servis, ktorý dokáže rýchlo reagovať na daný problém zákazníka,“ pochvaľuje si šéf obchodu Sanika group spoluprácu s kanadskou spoločnosťou.

 

Sanika spa_Vírivky_sauny_vaňa_Nemo Canadian SPA

 

Medzi najpredávanejšie modely spomedzi víriviek patrí trojmiestny Corall, štvormiestny Nemo Excellence a päťmiestna Delphina Royal Vision. Medzi swim spa dominujú najmä Nautilusy s predelenou časťou vírivky a bazénu s protiprúdom. Čo sa týka materiálov, tak najpredávanejšie sú akrylátové vírivky, ale v ponuke sú aj vírivky z nerezu.

Rastie aj popularita v segmente swim spa. Sú obľúbené najmä kvôli jednoduchej inštalácií, celoročnej prevádzke a nižším nákladom oproti klasickému bazénu. Sú to špičkové plavecké centrá, ktoré ponúkajú celoročnú prevádzku s minimálnymi nákladmi. V kombinovaných variantoch je unikátna dvojitá rozdielna teplota vody. Majiteľ takéhoto plaveckého centra tak môže v bazénovej časti rekreačne alebo aj profesionálne plávať a v časti s vírivkou relaxovať a využívať efektívnu a blahodarnú vodnú masáž. Niektoré modely sú určené pre šport i plávanie a v kombinácii s terapeutickými doplnkami potom ponúkajú privátne rehabilitačno-plavecké centrum. Iné tvary a hĺbky môžu byť zase viac zamerané na rodiny s deťmi a iné naopak len pre aktívnych športových plavcov. Najobľúbenejšími modelmi stále zostávajú kombinácie plaveckého bazéna s protiprúdom a vírivé vane s nízkoenergetickým celoročným používaním.

 

Sanika spa_Vírivky_spa

 

Pre zákazníkov, ktorí majú záujem o produkty pre profesionálne hotelové zariadenia má Sanika Group širokú škálu rôznych modelov víriviek s prelivom. Wellness produkty v štýle od elegancie až po úplnú klasiku v rôznych farebných a nadčasových prevedeniach.

„Samozrejme v hoteloch sú prísnejšie hygienické nariadenia, ktoré s našimi technológiami vieme zabezpečiť,“ podotkol obchodný riaditeľ spoločnosti.

Sanika Group v apríli v roku 2021 svoje pôsobenie rozšírila z Trenčína aj do Košíc, kde je záujem o ich produkty a služby enormný.

 

Sanika spa_Vírivky_sauny_II

Sanika spa_Vírivky_sauny_III

 

Text: BK
Foto: Sanika Group
Viac na: www.sanikaspa.sk