Hotel TeleDom sa nachádza v historickom centre mesta Košice. Ponúka ubytovacie, reštauračné i konferenčné služby. V roku 2019 prešli kompletnou rekonštrukciou všetky priestory hotela. Parkovanie v hotelovej garáži, poloha v bezprostrednom centre, ale v pokojnej uličke sú benefity, pre ktoré hotel TeleDom vyhľadávajú spokojní i noví klienti.

 

hotel teledom 6

 

Celková kapacita hotela predstavuje 54 lôžok v jednolôžkových, dvojlôžkových, rodinných a apartmánových izbách. Postele sú pre komfort hostí vybavené kvalitnými veľkými matracmi a podľa preferencií klienta vankúšmi s rôznymi stupňami tvrdosti. Súčasťou ubytovania sú raňajky podávané v hotelovej reštaurácii. V raňajkovom menu klienti nájdu bohatú ponuku teplých jedál, výber studených mís, zeleniny, čerstvého ovocia, mliečnych výrobkov, cereálií i čerstvo upečených koláčov a dezertov.

 

hotel teledom 5

 

Elegantné salóniky a vyberané gastronomické lahôdky

"V našom hoteli pri príprave jedál dbáme na kvalitu, výber lokálnych surovín z miestnych fariem a od overených dodávateľov," približuje gastronomické služby hotelová manažérka Eva Butkovská. "Disponujeme tromi salónikmi, v ktorých sa pravidelne usporadúvajú rodinné, spoločenské a firemné oslavy.

 

hotel teledom 3

 

Najväčší priestor - salón Átrium má kapacitu 100 ľudí a je ideálny pre organizovanie svadieb, väčších rodinných osláv, stužkových, ale aj firemných stretnutí. Pre menšie kolektívy a rodinné príležitosti sú vhodné naše dva kapacitne menšie salóniky, Rákocziho salón a Malý salón. Pýchou hotela TeleDom je Mestská pivnica, ktorej história siaha až do roku 1841. V tomto štýlovom a noblesou dýchajúcom priestore je zážitkom len tak posadiť sa a vychutnať si pohár kvalitného sudového vína," pokračuje v predstavovaní priestorov hotela Eva Butkovská.

 

hotel teledom 2

 

Kvalitné zázemie pre vzdelávanie

Hlavnou cieľovou skupinou ubytovaných hostí v hoteli TeleDom sú obchodní a služobní cestujúci. Všetky priestory hotela disponujú kvalitným wifi pripojením, možnosťou zapožičania digitálnej techniky, ozvučenia, osvetlenia i kancelárskych služieb.

 

hotel teledom 7

 

Eva Butkovská hovorí, "zameraním Hotela TeleDom sú nielen ubytovacie a reštauračné služby, ale tiež konferenčné a vzdelávacie služby. Tieto poskytujeme prostredníctvom prenájmu priestorov podľa záujmu klienta. V čom sme ale výnimoční, že dokážeme sprostredkovať vzdelávacie a lektorské kurzy podľa špecifických potrieb zákazníka. Máme lektorov, ktorí vykonávajú kurzy osobnostného rastu a rozvoja, výučbu digitálnych zručností, počítačových programov a programovacích jazykov, výučbu cudzích jazykov a mnohé iné." Vybrané kurzy, ktoré spoločnosť TeleDom organizuje sú akreditované Ministerstvom školstva SR. Podľa potrieb klientov je možné zorganizovať kurzy individuálne, skupinové pre jednotlivcov i zamestnancov firiem a veľkých spoločností.

Kvalitné ubytovanie spolu s moderným technologickým zázemím v priestoroch s učebňami a vzdelávacími miestnosťami s rozmanitou kapacitou vytvárajú ideálne miesto pre konferencie, školenia, ale aj pár dňový oddych v historickom centre Košíc.

Viac informácií: www.hotelteledom.sk