Hotel Zlatý Kľúčik začal písať svoj príbeh v roku 1994 a postupom času sa stal známou ikonou Nitry. Rozsiahla rekonštrukcia v roku 2016 mu otvorila brány konkurovať tým najlepším hotelom ďaleko za hranicami regiónu.S citom navrhnutý interiér inšpiruje biznis klientelu, využiť luxusné, technicky aj priestorovo dokonale prevedené priestory nielen konferenčných miestností, ale tiež reštaurácie a 41 izieb. Zážitok z celého pobytu umocňuje panoramatický výhľad na mesto.

 

lobby

 

Konferenčné miestnosti aj pre tých najnáročnejších klientov

Hotel Zlatý Kľúčik je situovaný v pokojnej rezidenčnej štvrti na vrchu Zobor, a práve to dodáva jedinečnosť vašim business stretnutiam.  Využite prvotriedne služby v oblasti kongresu, školení , firemných teambuildingov, či iných akcií. Interiér hotela je inšpirovaný Francúzskom a dýchajú ním aj konferenčné priestory. Veľká konferenčná sála LOUIS XIV. s kapacitou 250 hostí je pomenovaná po francúzskom panovníkovi Kráľ Slnko, alebo tiež Veľký, ako veľká, priestranná a jedinečná aj táto sála. Menšia konferenčná sála LOUIS XIII. s kapacitou do 22 hostí, zaujme svojim designom a je ideálna pre rokovania a veľké rozhodnutia. Pomenovaná je po nemenej inšpiratívnom nápoji gentlemanov.

 

kongres

 

Noblesné svadby a slávnosti

Svadba je výnimočným dňom dvoch ľudí, ktorí sa rozhodli spojiť svoje životy.  Strávte jedinečné chvíle a momenty vašej svadby vo výnimočnom štýle. Noblesnú svadbu, či oslavu  prežite v luxusne zariadenej modernej sále  Louis XIV. s kapacitou 160 hostí.   Ak túžite po menšej svadbe  využite romantický priestor Frenchie Terrasse zariadením vo vidieckom štýle.  Okrem skvelej hostinovej kuchyne, môžete využiť  kompletné svadobné služby hotela (zapožičanie svadobných šiat, vizážistické a kadernícke služby, kvetinové dekorácie, pozvánky, svadobnú výzdobu, hudbu, fotograf a iné).

 

kongres LOUIS

 

Jedlo, ktoré budete vyhľadávať - špeciality francúzskej kuchyne

Fantastická gastronómia bola už od počiatku fenoménom a udávala smer v okolí. Tím kuchyne pod vedením šéfkuchára Viliama Beňa sleduje vždy nové trendy, ktoré s citom zapracuje do pravidelne sa obmieňajúcich jedálnych lístkov, s využitím vždy čerstvých a kvalitných surovín. Priestory reštaurácie garantujú najkrajší výhľad v Nitre, ale oku lahodiace sú aj detaily zariadenia a útulný interiér. Atmosféru výnimočnosti umocňuje prostredie inšpirované Francúzskom a novodobým barokom.  Profesionálny prístup a starostlivosť obsluhy vám spríjemní chvíle strávené pri chutnom jedle.

 

resturacia cle d or

 

Oriental Luxury Spa – wellness pre váš oddych

Po rekonštrukcii v hoteli vyrástlo nové Oriental Luxury Spa, vďaka čomu sa rozmohli obľúbené pobytové balíky, ktoré okrem štandardných služieb zahŕňajú vstup do spa, alebo masáže, či tvárové ošetrenia. V kozmetike sa používa výhradne značková kozmetika Payot.  Využiť môžete i  akciu na vstup do Oriental Luxury SPA.  K vstupu pre 2 osoby dostanete od nás VOUCHER na ďalší vstup GRATIS, ktorý môžete využiť pri vašej nasledujúcej návšteve.

 

spa

 

Hotel, ktorý sa stal obľúbenou destináciou zahraničných klientov a manažérov  je  čoraz populárnejší aj na domácej slovenskej scéne. Dobré sa chváli samo, a preto niet pochýb o tom, že naše vysoké ciele plníme v tom najlepšom zmysle.

Využite ponuku špeciálnych pobytových balíčkov a strávte príjemnú dovolenku v hoteli Zlatý Kľúčik.

 

 

Text a foto: Hotel Zlatý Kľúčik

Upravil: Lenka Drgoncová

Viac na: www.zlatyklučik.sk